Herfst

Herfst

De warme geur van blaadjes die van de bomen zijn gevallen, de openhaard en de warme chocomelk met drie kilo slagroom en marshmallows. De kaarsjes overal aan en lekker onder 3 dekens slapen. Wie houd daar nou niet van? De herfst is mijn favoriete seizoen! Maar veel mensen hebben er ook een hekel aan, de school is namelijk weer begonnen, het weer veranderd drastisch en met festivals mogen we ook weer een half jaartje wachten. Daarom geef ik jullie mijn tips om toch de herfst door te komen zoals leuke dingen die je kunt doen, leuke projecten en nog veel meer! Hoe kun je bijvoorbeeld meer uit halloween halen? In Nederland is er 31 oktober niet veel te doen, maar je kunt zelf vanalles uit de kast halen! Het wordt een hele herfst serie! Deze post gaat over wat voor voorbereidingen ik neem! Benieuwd naar de rest? Hou deze blog dan goed in de gaten!

20140920-193436.jpg

Als herfst is begonnen steek ik op mijn kamer overal de kaarjes aan, de grote lichten uit en rustige muziek op. Wat ik vaak ook doe is op de ipad een fake openhaard aanzetten met de app; Gaze. Ook maak ik vaak thee of chocomelk. Wat ik hierboven heb gemaakt was echt heerlijk! Het smaakte echt gewoon naar herfst! Weten hoe je het moet maken? Hier het mini receptje:

Wat je bij elkaar moet gooien:
– Kokend water
– Rooibos theezakje
– Melk
– Suiker/zoetjes
Het spreekt denk ik voor zich!

Wat ik voor de rest heb gedaan is mijn kamer opgeruimd, oude rommel eruit en nieuwe erin. Een hoop kussens op mijn bed gegooit en me voorgenomen om meer te gaan lezen en meer spieroefeningen te doen.

20140920-195136.jpg

Verder wil ik meer gaan tekenen! Dit is een sfeer tekeningetje. Ik teken veel voor de lol, ik houd enorm veel van creatief bezig zijn!

20140920-195537.jpg

Ik kijk er nu al naar uit om deze serie af te maken! En ik hoop dat jullie het leuk vinden! Tips geven mag altijd! En suggesties zijn ook altijd welkom!

Dankjewel voor het lezen!
Liefs,
Fab x

Advertenties

4 gedachten over “Herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s