Herfst·Things to do

What to do? #Herfst

Het klinkt allemaal wel heel leuk, samen voor de openhaard spelletjes spelen, dingen ondernemen met halloween etc. Maar het komt er toch niet van.

Heb je daar ook last van? Nou dan was dat de laatste keer! Ik heb een paar tips om te zorgen dat je miss. Good time wordt! Niet alleen leuke dingen die je kunt doen, maar ook hoe je het aanpakt en hoe je gewoon een geweldige tijd kan hebben! Interested? Keep on reading!

Fotoshoot
Samen de bossen in, mooie kleding aan, je haar en make-up perfect en shooten maar! Het leukste is als jullie er een beetje anders uitzien dan normaal. Bijvoorbeeld dat je een oversized sweater aan doet. Zodat je echte fashion foto’s krijgt! Maak ook een paar grappige foto’s zodat je er later nog over kan lachen! En een lief broertje of zusje is ook altijd wel handig als fotograaf! Natuurlijk kun je zelf ook foto’s maken, maar het is ook leuk als je er een paar met allemaal hebt! Daarna bewerk je de foto’s met tips die ik nog in een volgende blog ga geven! Et voila! Een paar supermodelen op instagram!

20140923-213158.jpg

Hoe regel je het?
Maak een groepsapp aan met mensen van wie je weet dat ze het leuk vinden om een fotoshoot te houden. (Iemand die er niks aan vindt kan jullie uitlachen en het hele idee verpesten). Stel meteen een datum & plaats voor, zodat jullie het niet uit blijven stellen. Vraag wie de beste camera heeft, misschien heeft een van jullie wel een lief broertje of zusje dat het erg leuk vindt om foto’s te maken en er ook erg goed in is, vraag die ook zo snel mogelijk.
Heb je een fotoshoot gehad? Deel de foto’s met #fabtasticforever ! Het lijkt me superleuk om ze te zien!

Maistoppertje
Ooit gezien op tv dat ze doolhoven in het mais hebben? Of in horror films dat ze er altijd verdwaald in raken? Jap daar is het een mix van. Ga allemaal vanuit een ander beginpunt door het maisveld, neem allemaal je mobieltje mee zodat je een tijd kunt afspreken waarop je aanloopt en als je elkaar niet meer kan vinden is het wel handig om te bellen. Zoek tot je elkaar hebt gevonden en vertrouw op elkaar. Kom je er nu echt niet meer uit? Loop dan in een rechte lijn naar een kant, dan kom je er uiteindelijk uit. Heb je elkaar gevonden? Hug elkaar dan en trakteer elkaar daarna op een warme choco. Dit spel is perfect om de vriendschapsband te versterken!
Hoe regel je het?
Zeg van te voren niet tegen je vriendin dat je dat gaat doen! Een verassing is leuk en je hebt de kans dat ze het absoluut niet wil. Kijk waar het dichtste bij een maisveld is. Fiets daar naartoe en veel plezier!

20140923-213330.jpg
Spelletjesavond!
Allemaal de leukste spelletjes meebrengen, veel lekkers, openhaard aan, afspeellijst op en het belangrijkste, mobieltjes thuislaten! En je hebt een supergezellige avond! Het is natuurlijk gezellig om te blijven slapen, maar gewoon een avondje is ook wel relaxt.
Tip
Elke keer als je af bent bij een spelletje, krijg je een mooie snor van eyeliner of mooie rode lippen! Kijken wie er uiteindelijk het mooiste is!

Tip
Doe je party-animals? Of een ander kaartspelletje waarbij je kaarten kan winnen en verliezen? Doe het spel dan met verboden woord. Je mag tijdens het spel bijvoorbeeld nooit ja of nee zeggen. Wedden dat jullie heel de avond in een deuk liggen!

Hoe regel je het?
Again, maak een groepsapp aan en plan de datum. (Datumplanner?!) Vraag of iedereen wat meeneemt en comfy clothes aan doet! En maak echt de regel mobieltjes thuis! Want heel even op je mobiel kijken, is al erg iritant voor de anderen. Boys of geen boys? Je kunt er het beste een girlsnight van maken! Zo voorkom je awkward situations, iritant geflirt van vriendinnen, (Of jezelf). En dat iedereen er helemaal op en top uitziet. Hoe krijg je je ouders van huis? ”Wow, is het vandaag geen mooie dag om iets met elkaar te gaan doen?” Home alone!

20140923-213419.jpg

Videoclip maken
Met de gratis app Video Star kun je de grappigste videoclips maken! Je kiest muziek, kiest effecten en je kunt gaan filmen! Je kunt vanalles instellen zoals versnellen, vertragen, kleuren etc. Ik heb het al een paar keer gedaan en ik bekijk ze nog zo vaak! En ik moet nogsteeds elke keer lachen! Echt een aanrader!

Ik hoop dat je het leuk vond en dat je er wat aan hebt! Dit is deel 1, want ik heb veel meer ideetjes!

Heb je tips/ideetjes? Comment!

Liefs,
Fab.

Advertenties

Een gedachte over “What to do? #Herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s