halloween·Herfst

Halloween!

Halloween is coming! En dat betekent… niet veel eigelijk. Ofja waar ik woon en in de buurt doen ze er helemaal niks aan. Misschien zijn er feesten of saaie boswandelingen. Maar hoe haal je nu het beste uit halloween? Ik heb een paar leuke ideetjes!

20140927-204417.jpg

Trick or treat!
In Amerika doen ze het overal, verkleed langs de deuren gaan, een liedje zingen en handen vol snoep krijgen. Ik denk dat over een jaar iedereen het in Nederland ook doet! Dus waarom geen trendsetter zijn, en nu al beginnen? Het is superleuk, en lekker veel snoepjes! Het zou kunnen zijn dat een paar mensen je heel raar aan gaan kijken als je voor hun huis staat en smeekt om snoepjes, maar veel zullen het ook grappig vinden! Nodig gewoon een paar vriendinnen uit, ga verkleed en leer het liedje. Easy as that!

20140927-204620.jpg

Scary afterparty!
Al je snoepjes verzameld? Than it’s time for the afterparty! Nodig wat meer mensen uit, zeg dat je verkleed moeten komen anders mogen ze er niet in! Zet de muziek aan, jaag je ouders uit huis en daar heb je je topfeestje! Want eerlijk, we willen niet vijf kilo aankomen van alle snoep als we die alleen op eten.

Frightnight!
Boe! Dat was even schrikken. Tenminste op 31 oktober in WalibiWorld wel! Er lopen s’avonds dan de engste dingen rond. Natuurlijk supergrappig om je vriendinnen helemaal bang te zien! En goed excuus om in de armen van je crush te springen. 🙂 Je hebt natuurlijk ook veel andere parken die met halloween vanalles hebben, zoals Bobbejaanland! Kijk wel uit dat je heel thuis komt!

20140927-204732.jpg

Horror Movie Night!
Samen met je lieve vriendinnetjes heel de nacht enge films kijken, spookverhalen vertellen, en elkaar laten schrikken! Wie wil dat nu niet? Zoek op youtube voor de leukste halloween treats, allemaal onesie’s aan en maak het knus door kaarsjes aan te doen en lichten uit. Allemaal make-uploos is ook een goed idee! Een tip, even naar de wc en vervolgens lang het raam bij je vriendinnen springen werkt altijd om ze bang te maken!

Ik hoop dat je het leuk vindt! Heb je nog leuke ideetjes, tips of wil je gewoon iets zeggen? Comment!

Thanks for reading!
Liefs,
Fab.

Alle foto’s zijn van WeHeartIt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s