Backtoschool·hacks·Uncategorized

Het uitstellen

Morgen heb je 3 so’s en een presentatie, je hebt er nog niks voor gedaan maar je licht nog gewoon op de bank voor de tv. Als je dan toch wilt gaan leren komt je vriendje misses Mobile Phone weer. En heb je geen vrienden meer, dan is instagram ook wel even interesant. Nadat je heel instagram hebt gehad besef je dat je toch wel moet leren. Maarja ik kan eerst ook wel hollands next topmodel gaan kijken. En zo kun je wel even doorgaan. Herkenbaar? Zo’n beetje iedereen heeft hier last van. Niet alleen voor het leren maar bijvoorbeeld ook sporten of een nieuwe hobby zoals gitaar spelen. Hoe kun je dit uitstellen nu stoppen? Ik heb een paar tips voor je!

20140929-210025.jpg

Relax
Zorg dat je van te voren even uitgerust bent. Eet wat, drink wat, comfortable kleren aan, haren in een knot en eventjes tv kijken. Zo kun je fris beginnen aan het nieuwe werk.

Zet meneer ‘Ik wil niet’ uit
Dat dingetje in je hoofd dat altijd zegt ‘ach, een dag van te voren is genoeg’, of ‘Ik ken het wel’ terwijl dat niet zo is. Ja die, zet hem uit. Hoe je dat doet? Door heel eigenwijs te zijn en toch door te gaan, aan de toekomst te denken, en je mobiel ergens ver vandaan leggen. Twijfel je of je het kent? Vraag of iemand je overhoord!

20140929-211622.jpg

Goed plannen!
Als je te veel werk hebt, van wat je al eerder uitgesteld hebt. Ga je dat ook weer uitstellen omdat je er tegenop ziet om te beginnen. Zorg daarom dus dat je een schema maakt, je werk over een langere periode uit smeert, en zo meer tijd overhoud.

Jezelf belonen
Heb je alles gedaan? Ga je zeker weten een voldoende halen? Dan mag je natuurlijk jezelf belonen! Warme choco met slagroom? Of een leuke film met popcorn? Daar hoef ik je denk ik niet bij te helpen! 😉

20140929-212210.jpg

Ik hoop dat je het leuk vond en er wat aan hebt! Tips/ideetjes of iets anders? Comment!

Liefs,
Fab.
x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s