Uncategorized

Review: Kleurenpalet Miniinthebox.

Ik vind het heel leuk om te experimenteren met make-up en coole looks te maken zoals Elsa van Frozen. Ik wilde dan ook heel graag een groot kleurenpalet. En nu heb ik eindelijk een vrij goedkope gevonden, en wil ik deze met jullie delen!

IMG_0609.JPG

Eigelijk heb ik hem voor mijn verjaardag gekregen van mijn zusje. Ze wilde dat ik het al heel lang wilde, en heeft het toen uiteindelijk gekocht. Yes!
Hij is volgens mij binnen twee weken binnengekomen zonder problemen.

IMG_0600.JPG

Het palet heeft mooie kleuren, en ze zijn ook dekkend. Ik vind het een aanrader voor als je wat meer van verschillende make-up houdt. En het leuk vind om wat meer kleur te gebruiken en te experimenteren. Als jij elke dag alleen eye-liner en mascara opdoet, zou ik het niet doen. De kleuren verschillen ook heel erg, sommige hebben kleine glittertjes, en sommige zijn juist mat.
Het is vooral ook handig voor optredens, je hoeft geen duur palet te kopen en je hebt alle kleuren.

IMG_0603.JPG

Het nadeel is wel dat het heel snel kapot gaat of dat er scheurtjes inkomen. Als je er voorzichtig mee om gaat, is dit geen groot probleem. Anders zitten alle kleuren overal.

Ook blijft dit niet heel de dag zitten, je moet sowieso een oogschaduw basis gebruiken, dan komt het wel goed.

Lijkt je dit een leuke investering voor ongeveer €12,50?Klik hier om naar de site te gaan, en zoek make-up. Dan vind je hem heel snel!

Heb je hem al? Of heb je nog vragen, tips of wat dan ook? Reageer dan vooral! Je kunt me ook volgen via Bloglovin! Dankjewel voor het lezen!

Liefs,
Fab.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s