Things to do·Uncategorized·Winter

Het leuk hebben ZONDER alcohol!♥

Als ik opstap ga, vraagt iedereen waarom ik geen alcohol drink.. Nou simpel, het is vies, het is slecht voor je en je wordt er dik van. Toch word ik dan elke keer uitgemaakt voor watje. Nou, ik vind het veel leuker om alles te onthouden van wat er is gebeurd, en ik hoef ook niet perse kotsmisselijk eerder naar huis te gaan.

lillle

(De afbeelding is een beetje random, het is in Lille in Frankrijk waar we voor school zijn geweest)

Waarom zou je het wel doen? Zo stoer is het nu ook weer niet, en er zijn superveel andere manieren om het leuk te hebben! Daarom heb ik voor jou en je vriendinnen tips voor hoe je het gezellig kunt hebben zonder alcohol!

♥Fake it till you make it
Doe met elkaar alsof je helemaal dronken bent! Pak een glas cola en doe alsof er Bacardi bijzit. Heb het gezellig met elkaar, en doe helemaal gek! Het word vanzelf leuk! Dit is ook de beste tip voor als je nog 15 bent, en je niet overal binnen kunt komen. Doe alsof! Vertel een groot onzin verhaal tegen de uitsmijter totdat hij je wel binnen moet laten! En dit allemaal heeft 2 voordelen, je herinnert je heel de avond en je hebt altijd iets om samen op terug te kijken. En je krijgt meer aandacht van de jongens 🙂

♥Coctail party
Koop verschillende dranken, zonder alcohol, en mix die voor elkaar. Misschien is cola, chocomelk, jus d’orange en casis wel heel lekker! En kleurstof kan ook superveel doen! Kijk wel uit dat je niet zoveel door elkaar mixt zodat je ziek wordt!

♥Healthy chicks
Ga, in plaats van kilo’s eraan zuipen, een gezond weekendje houden! Samen s’morgens yoga doen, spieroefeningen, skieleren en heel de avond dansen! En alleen gezond eten en water drinken! Wedstrijdje wie het meest is afgevallen? (Niet dat jullie dat nodig hebben, het weekend erna wedstrijdje wie het meeste aankomt? ;p).

♥Selfie wedstrijd
Wie kan er met de meeste jongens een selfie maken? Hij moet je op de foto wel een kus op je wang geven, anders is het wel heel makkelijk! Zo leer je ook nog wat mensen kennen! En doordat je niet aangeschoten bent, sta je niet als een bezopen kat op de foto! 🙂

Dit waren mijn tips! Wat vinden jullie van alcohol? En wat vinden jullie van de tips? Ik wil supergraag je mening weten! Laat het weten in de comments! En hebben jullie misschien nog suggesties? Ik lijkt me onwijs leuk om ook video’s te maken! Maar ik vind het moeilijk om iemand om hulp te vragen..

Dankjewel voor het lezen! Het betekent echt heel veel voor mij 🙂
Lots of love,
Fabiën.

Advertenties

5 gedachten over “Het leuk hebben ZONDER alcohol!♥

  1. Ik drink alleen als ik daar zin in heb en als ik drink zijn het missen 2/3 biertjes soms ook 1 en dan heb ik er geen zin meer in. Ook heb ik wel eens uitschieters gehad hoor maar ik denk iedereen wel ik kan ze denk ik wel op 1 hand tellen vanaf mijn 15e tot nu (22) dus dat valt nog wel mee 🙈

    1. Dat is knap dat je het alleen doet als je er zin in hebt! Veel vriendinnen van mij drinken zich elke week helemaal lam! En ik ben bang dat het nog een keer gevolgen gaat hebben helaas :(. Ik ga proberen om het zo lang mogelijk vol te houden zonder alcohol, maar ik ga deze zomer naar appelhof dus dat gaat moeilijk worden! 😊 liefs💕

      1. Ik wens je veel succes! Bij onze vriendengroep lijkt het soms wel een wedstrijd mijn vriend denkt nog dat hij 16 is met drinken 😂 maar ook dat wordt minder. Je gaat minder uit en kunt dan niet meer zo goed tegen de alcohol als toen. Maar ja proberen kan altijd en als je een x of een paar x wel drinkt dat maakt toch niks uit dan kan je zeggen morgen drink ik niet en het ligt er ook aan of je snel drinkt of rustig. Je kunt ook afwisselen net als mij (als je niet zat wilt worden) 1 drankje of 2 en tussendoor cola of iets anders fris 😊 xxx 💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s