Uncategorized·Winter

Keys to happiness

Heei allemaal! Het jaar is bijna afgelopen, en dat betekent dat we allemaal goede voornemens verzinnen. En wat bij de meeste mensen bovenaan staat, is gelukkig zijn, wat het moeilijkste kan zijn, maar ook heel makkelijk! Om het jullie allemaal wat makkelijker te maken, heb ik hier een lijstje met ‘Keys to happiness’. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

20141230-191953.jpg

1. Decoreer je kamer
Maak je kamer gezellig met lichtjes en andere knusse dingetjes! Bij de action kun je vanalles heel goedkoop kopen. Op mijn kamer zijn momenteel 5 snoeren kerstlichtjes, 1943704792 kaarsjes en sierkussentjes. En ik word er helemaal blij van 🙂

2. Geef elke dag minstens 3 complimentjes
Hoe leuk vind je het om een complimentje te krijgen? Dan gaat je happiness graad meteen helemaal naar boven! Het is een kleine moeite, maar veel betekenis voor de ander. En je hebt kans dat je ze ook vaker terug krijgt!

3. Meer tijd met vriendinnen
Als je een keer niks te doen hebt na school, ga dan lekker samen chillen. En zorg ook dat je iniedergeval 1 keer in het weekend samen iets gaat doen. Girlsnight!

4. Tijd voor jezelf
Zorg wel dat je genoeg tijd aan jezelf besteed! Ga een keer alleen wandelen, sporten of wat dan ook. Zo heb je tijd om even nergens aan te denken, en kun je met nieuwe ideetjes komen.

5. Leer iets nieuws
Misschien kun je wel heel goed zingen? Of simsen. (Ja dat vind ik ook tellen ;p) Kortom, leer iets nieuws! Ik ben nu op de ipad piano aan het leren spelen. Ik kan al we wish you a merry christmas en het paddestoelen liedje van de Efteling!

6. Houd een mini-dagboekje bij
En dan niet heel je levensverhaal vertellen, maar het is gewoon leuk als je inspirerende quotes, tekeningen, kaartjes van bijv. concerten, foto’s etc. Erin zet. Zo heb je altijd iets leuks om naar terug te kijken voor als je er even doorheen zit.

7. Plannen
Ga meer plannen! Heb je proefwerk week na de vakantie? Plan dan van te voren alles goed en en begin niet een dag van te voren met leren (zoals de meeste doen). Maar ook als je vakantie hebt, of als je een drukke dag hebt is plannen heel handig!

8. Stop vergelijken
Haar ogen zijn veel mooier, ze heeft mooiere make-up etc. Stop! Iedereen doet dit, het is het grootste probleem van jaloezie. Jij bent wie je bent, en daar kan je niks aan veranderen. Waarom zou je willen veranderen?

9. Doe elke dag iets wat je niet durft
Overwin elke dag een van je angsten. En dat hoeft dan niet persee meteen bungee-jumpen te zijn, maar vind je het moeilijk om iets in de klas te zeggen? Doe dat dan gewoon een keer. Je wordt er sterk van!

10. Ben jezelf
De belangrijkste: Ben jezelf! Doe wat je leuk vindt en waar je van houdt! En als iemand over je roddelt, of je aankijkt, geniet er dan van want je hebt blijkbaar iets wat zij niet hebben. En dat kan alleen maar goed zijn. You’re perfect!

Liefs,
Fab.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s