Uncategorized·Winter

New year, new book.

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Hoe was jullie NYE? Bij mij was het fantastisch! Wij hebben lekker gefeest tot 7 uur s’morgens! Ik wil heel graag slapen, maar ja, mijn goede voornemen was om om de dag te bloggen. En dat moet ik wel even volhouden om er uiteindelijk belang van te hebben! Ik wil het hebben over hoe je het nieuwe jaar begint, wat je achter moet laten, en wat je juist mee moet nemen!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f5f/56447196/files/2015/01/img_2032.jpg

Zoals in de meeste boeken, blijf je dezelfde locaties, figuren etc. Behouden. Dit zal altijd zo blijven! (Het zou best grappig zijn als ineens iedereen die je niet zo leuk vindt verdwenen is). Dus gebruik die dingen om een nieuwe verhaallijn te schrijven! Dit heeft verder niet echt een punt, maar dit moet je altijd in je gedachten houden 😉

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f5f/56447196/files/2015/01/img_2031.jpg
Laat al je ‘haatgevoelens’ van iemand gaan, geef iedereen een nieuwe kans! Mensen maken fouten, en die zijn er om van te leren! En het is ook een veel opgeluchter gevoel als je er niet aan hoeft te denken.
Laat ook de jaloezie gaan! Als je jaloers bent op iemand, betekent het bijna altijd dat diegene iets heeft wat jij niet hebt. Denk er eventjes niet meer aan. Je zult het waarschijnlijk toch niet krijgen, dus waarom maak je je er druk om?

Onderhoud altijd je herinneringen! Ik vind het persoonlijk een van de mooiste dingen die we hebben! Maak ook veel nieuwe! Kies een keer ervoor om niet voor de televisie te gaan zitten, maar ga gezellig spelletjes doen! Of als een vriendin er doorheen zit, ga er dan niet bij zitten huilen maar geef haar een stevige knuffel, en ga daarna iets doen wat er voor zorgt dat ze even alles vergeet! Deze kleine veranderingen maken je gelukkig!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f5f/56447196/files/2015/01/img_2033.jpg
Houd van jezelf! Vertrouw in je zelf, en ben trots op jezelf. Dit klinkt allemaal heel dom en egoïstisch, maar ik meen het! Als je meer zelfvertrouwen hebt, kun je ook meer dingen behalen, als je voor jezelf op durft te komen, hoef je niet bang te zijn dat je wordt achtergestelt. Je bent geweldig! Misschien zie je dat zelf nog niet zo goed, maar heb vertrouwen in jezelf. 😀

En als laatste, doe wat je leuk vindt! Zeg ja tegen dingen waar je nut van hebt en die je leuk vindt, maar kijk uit dat je niet te veel hooi op je vork neemt. En zeg nee tegen dingen die nutteloos zijn.

Wat is jullie mooiste herinnering? Wat ik het mooiste vond was 2 jaar geleden in Italië op vakantie. We zaten toen bij een meer met vrienden van ons, een is heel erg lang mijn beste vriendin geweest, maar we zijn uit elkaar gegroeid :(. Maar daar verder niks over, we gingen springen van zo’n houten ding waar ik de naam niet meer van weet, en onze vaders maakte foto’s. Het was prachtig want er was zonsondergang en er was verder niemand. Ook was het uitzicht prachtig! Ik wil er zo graag terug :)…

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f5f/56447196/files/2015/01/img_2034.png Dit was een van de foto’s, ik ben de rechtse 🙂

Dankjewel voor het lezen! Ik wil echt heel graag ook over beauty en fashion bloggen, want dat is echt typical me, en ik wil heel graag filmpjes maken. Maar het is nog een angst van mij die ik moet overwinnen, wat ik zeker ga doen! Wish me luck!

Laat alsjeblieft een comment achter met tips en requests!
Liefs,
Fab.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s