Apps·Uncategorized·Winter

Mijn hoesjes stash & mijn favoriete apps :)

Heeii, toen ik een Iphone kreeg, begon ik meteen met het sparen van hoesjes! Ik houd heel erg van aparte dingetjes. Ik krijg ook superveel complimenten over mijn hoesjes! Helaas zijn er een paar al gestorven.. Maar toch wilde ik jullie mijn collectie laten zien! Ook laat ik jullie een paar van mijn favoriete apps zien, en dan niet de cliché apps zoals Weheartit en Dubsmash, maar juist een paar ontdekkinkjes! Enjoy!

20150103-220754.jpg

Dit zijn mijn hoesies! Ik vertel even over allemaal waar ik ze vandaan heb en een klein stukje geschiedenis 🙂
Kerstboom
Deze was maar 0,50 cent! OMG! Ik kon hem niet laten liggen! 3x raden waar hij vandaan komt.. Jaa hoor Primark! Misschien als je snel bent is hij er nog! Als jij hem ook hebt, laat dan een reactie achter! Dan zijn we twiniees :D.

Witte met vlindertjes
Deze heb ik echt in een supergoedkope winkel gekocht, omdat ik snel een hoesje moest hebben omdat ik hem al te vaak had laten vallen. Niet dat deze heel houdbaar is.. Maar ik vond hem best leuk voor dat geld.. 🙂

Roze handtas
Deze is van Miniinthebox en is superschattig! Hij heeft aan de binnenkant ook nog gaatjes om geld en pasjes in te doen! Superhandig!

Little monster
Is hij niet cute?! Hij heeft alleen nog geen naam.. Heb jij een idee? Laat me weten in de comments! :D. Dit superschattige hoesje is van Claires en is helemaal niet iritant om vast te houden! Echt superleuk als je een statement wil maken, want iedereen wil je hoesje hebben!

Cliche handtasje
Ook superschattig! Ik heb hem van een klein winkeltje in Weert, en ik had al eerder gezien dat dit soort hoesjes in waren dus toen ik deze zag heb ik hem meteen gekocht! 😀

Dromenhanger
Deze is ook van Miniinthebox en is ook superschattig en zo’n leuke kleurtjes!

En nu over naar de appsss!

20150103-222209.jpg
Videostar
Hiermee kun je supermakkelijk videoclips maken! Je hebt gratis muziek maar je kunt het ook downloaden vannaf je telefoon. En het is onwijs leuk om dit met je vriendin(nen) te maken! Je hebt gave effecten en tekstjes en alles erop en eraan! Echt een aanrader! (Let trouwens niet om mijn sezy screenshot hihi).

20150103-222426.jpg
I blend Free
Dit is een van mijn fotobewerkingsapps, waarbij je heel leuk twee foto’s kunt blenden. Op het voorbeeld is het niet helemaal gelukt, maar soms ziet het er ook echt amazing uit! De app werkt niet altijd goed om mijn telefoon, maar het is het allemaal waard!

20150103-222704.jpg

Craftgawker lite
Een superleuke DIY app waar ik veel inspiratie uithaal! Je hebt ontelbaar DIY’s en als je op een van de foto’s klikt, word je meteen doorgestuurd naar de site waar je de DIY kan lezen! Echt awesome!

20150103-223028.jpg

Covet
En lest best, COVET! Een superleuke fashion app waarbij je zelf je kleding kan kopen of winnen en daarna stijlen. Het leuke hieraan is dat het niet zo kinderachtig is, en het ook van echte modemerken zijn! Als je van fashion houdt is dit een musthave! Laat even je naam in de comments, als je de app hebt, zo kan ik je toevoegen in een Fashion House waarbij we gezellig kunnen praten over mode en nog veel meer! 😀

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er wat aan hadden! Wat zijn jou favoriete apps? Laat het me weten in de comments! Verder als je tips, vragen of verzoekjes hebt, comment!
Lots of love,
Fab.

Advertenties

4 gedachten over “Mijn hoesjes stash & mijn favoriete apps :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s