disney·LeisureSunday·Uncategorized

Once upon a time…

Ik houd al heel mijn leven van sprookjes, fantasie en dromen, ook ben ik een grote Disney en Efteling lover! Ik zag dit bericht bij Teske , en het inspireerde me enorm om het ook te doen, want ik kan eindeloos doorgaan over dit onderwerp! Enjoy!

2015/01/img_2135.jpg

Van kleins af aan keek ik elke Disney-film die bestond tig keer. Ook maakten we kleine toneelstukjes over sprookjes en bovendien gingen we naar heel veel pretparken! Op elke verjaardag maakte we een sprookjesfilmpje! Ook veel andere soorten filmpjes! Zo hadden we bijvoorbeeld (als kinderen en we wisten dus nog niks over grote mensen dingen) een filmpje gemaakt over ‘Kim Holland Bezig’! 😂 Ons filmpje ging erover dat Kim Holland een kapper was, en daarmee bedoelde we dus de ‘bezig’. In no time hadden we 1.500 views! Pas een paar jaar later snapte ik het.. 😂

Ook wilde ik onwijs graag in een pretpark werken! Mijn moeder vertelde laatst dat ik met de communie, terwijl alle andere kinderen juffrouw of politie wilden worden, directeur van de Efteling wilde worden. Toen heeft heel de kerk mij uitgelachen. Maar het grappige is dat ik eigenlijk nog steeds dezelfde droom heb, maar daarover vertel ik zo meer 😀

2015/01/img_2134.jpg

Op dit moment draag ik mijn Frozen sokjes die ik bij de Primark gescoord heb, ik ben niet een of andere freak die overal knuffels en kleren van Disney heeft, maar ik houd van kleine details. Mijn favourite movie all time is Tangled! (Rapunzel). Ik kan uren door ratelen over haar en de film en alles eromheen, maar ik denk dat ik jullie daar niet blij mee maak :). (Btw, wie houdt er nog meer van Flynn Rider?😍). Ook gaan we nu met drama op school het toneelstuk ‘lang en gelukkig’ doen. En bij toneel doen we in april een thriller! (Waar jullie allemaal van harte welkom zijn! 😁). Waar we nu druk voor aan het repeteren zijn! Toneelspelen is wat ik het allerliefste doe!

2015/01/img_2138.jpg

Nu even terug over die droom.. Ik heb het heel lang links laten liggen, en er niet geloofd dat ik dat zou kunnen, maar nu ik in het 4e zit, en een opleiding moet gaan kiezen, heeft mijn moeder DE perfecte opleiding gevonden voor mij! Na de middelbare school wil ik graag de opleiding ‘Attraction and Themepark Management’ gaan doen op de NHTV in Breda! Ik hoop zo graag dat ik hier naartoe kan gaan! Ik heb eindelijk een doel gevonden waarom ik goed moet opletten op school! Hihi 😊

2015/01/img_2137.jpg

Wat me ook inspireerde om deze post te maken was dat er twee nieuwe sprookjesfilms komen! Namelijk ‘Into the woods’ en ‘Cinderella’. Ik heb hieronder de trailers van beide films, en ik heb echt superveel zin om ze te aan kijken! 😊😊

2015/01/img_2136.jpg

Dat was het denk ik, of ja anders wordt het wel heel veel! Ik wil Teske bedanken voor haar leuke idee! Houd je ook zo van fantasie en sprookjes? Deel dan ook je verhaal!

Laughter is timeless,
Imagination has no age,
and Dreams are forever

(Mijn favoriete quote of all time 🙂 )

Dankjewel voor het lezen! Ik hoop dat je het leuk vond! Laat me weten of je tips/vragen/requests hebt!

Lots of love,
Fab.💕

Advertenties

2 gedachten over “Once upon a time…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s