Apps·Things to do·Uncategorized

LifeHacks through the day!

Heeii allemaal! Ik heb voor jullie een paar lifehacks die je leven een beetje leuker en bovendien ook beter maken. Enjoy!  

Stel je wekker in als je favoriete liedje, leg je wekker aan de andere kant van de kamer, en kom dansend uit bed. Wedden dat je je nooit meer verslaapt!

– Houd een dreamjournal bij. Dat houd in dat je alles wat je hebt onthouden van wat je gedroomd hebt, opschrijft. Zo kun je altijd je droom onthouden!

– Leg de nacht van te voren twee lepels in de vriezer, en als je dan wakker wordt, houd ze tegen je ogen. Dit helpt tegen wallen en om wakkerder te worden.

– Als je alleen moet fietsen of lopen, zorg voor muziek. En zorg ook dat je iets eerder gaat zodat je lekker alleen bent, en hard mee kunt zingen! Niets kan je humeur meer verpesten op school of op je werk.

– Probeer heel de dag niet te snoepen! Natuurlijk moet je gewoon blijven eten, maar blijf van de koekjes af. Heb je toch honger? Pak dan kofie of thee, you’ll get over it!

– Vat elk negatief dingetje positief op, als je bijvoorbeeld aangekeken wordt, dan ben je blijkbaar erg interessant. En als een leraar je eruit zet, vindt hij je blijkbaar te gezellig.

– Ga niet uitstellen!! Dat is het belangrijkste wat je niet moet doen! Begin eerst met alles dat moet, en daarna met alles dat mag. Natuurlijk mag je wel eventjes pauze nemen!

Tip: Neem eventjes een uurtje voor jezelf. Ga bijvoorbeeld hardlopen, of een wandeling maken. Als je daar geen tijd voor hebt, of het weer werkt niet mee, ga dan iets doen zonder technische apparaten! Misschien tekenen? Of gitaarspelen. /em>

– Zorg voor een vaste face care routine s’avonds. Het neemt maar 5 minuten van je tijd in, maar het is zoveel beter voor je huid! En zorg dat je altijd je make-up eraf haalt!

– Ga voordat je gaat slapen, nog even 5 minuten trainen. Bijvoorbeeld buikspieroefeningen. Zet je muziek lekker hard, en work your body! Als je dit elke dag 5 minuten doet, zul je na een aantal maanden verschil gaan merken, en word je helemaal bikini proof!

Tip: Er zijn superveel leuke trainingapps in de appstore! Als je deze download, is het makkelijker om je nieuwe gewoonte vol te houden./em>

– Schrijf voordat je gaat slapen nog even wat dingen op. Bijvoorbeeld dingen die je niet moet vergeten, ideetjes of gewoon verhalen over wat je die dag hebt meegemaakt. Je kunt over een paar jaar super hard lachen over alle onzin die je hebt opgeschreven!

– Ga een half uurtje voordat je gaat slapen niet meer op social media, gewoon eventjes You Time.

Ik hoop dat jullie er wat aan hadden! Sorry dat het zo lang geleden is sinds mijn laatste post, maar ik beloof dat er onwijs leuke dingen aankomen!

Heb je iets te melden? Laat het in de reacties weten!

Heb jij ook zin in Pasen? Like dan deze post en laat hieronder weten wat je gaat doen met Pasen! Ik ga voor mijn vaders werk kindjes schminken! Daarvan verschijnen de foto’s volgende week!

Liefs,
Fab.

Advertenties

4 gedachten over “LifeHacks through the day!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s