Apps·disney·mermaid·Things to do·Uncategorized

6 Nieuwe Reallife Disneyfilms! ♥

Nadat Alice in Wonderland, Maleficent en Cinderella zo’n succes zijn geweest, en ze er miljoenen euro’s mee hebben verdient, worden ze nu opgevolgd door maarliefst 6 nieuwe reallife films! Wil je weten welke? En een confession? Lees dan vooral verder! ♥

beauty1

Ten eerste komt er in 2016 de verfilming van Jungle book. Het verhaal over het jongetje dat opgroeit tussen de wilde dieren. Dit superschattige kindje gaat Mogli spelen! Maar ik ben erg benieuwd naar alle dieren en alle special effecten die ze gaan gebruiken! Want er moet een hoop werk achter zitten.

mogli2mogli1

Ten tweede komt er in 2017 Beauty and the beast! Met Emma Watson als Belle. Ik weet zeker dat dit net zo’n prachtige film als Cinderella gaat worden! De foto hieronder is niet de officiele poster, maar door een fan gemaakt.

belle1

Dan komt er nog de Live-action versie van Dumbo, het verhaal over het circusolifantje met de grote oren. Ik weet echt niet wat ik ervan moet verwachten, omdat in de film eigenlijk alleen dieren spelen. Maar het olifantje zal superschattig worden! Maar ook Mulan, de stoere prinses, die wil vechten wordt echt enorm gaaf! Ik denk dat dit niet de typische prinsessen film gaan worden, maar meer een actie film. En een nieuwe verfilming van Alice in Wonderland komt er ook aan! Maar deze drie films hebben nog geen datum, waarop ze uitgebracht worden.

En tot slot komt er een reallife movie van Winnie The Pooh! Whut?! Ja dat was mijn reactie! Hoe gaan ze dat in hemelsnaam doen? Ik weet nog niet zo zeker wat ik ervan moet vinden, maar aangezien het disney is, zal het allemaal helemaal goed komen! 🙂

pooh

Veel mensen zijn het er niet mee eens wat disney doet, ze maken heel makkelijk geld door al hun eigen teken of animatie films om te zetten in live-action films, en verzinnen niets nieuws meer. Ik ben het hier wel mee eens, maar van de andere kant, er komt een Frozen 2 aan! En bovendien komt Moana ook nog, en een toystory 4! Dus er is nog genoeg om naar uit te kijken! En de films worden waarschijnlijk prachtig!

Wat vind jij? Vind je het leuk wat Disney doet? Of zie je liever alleen nieuwe films? En voor welke film ben je het meest excited? Ik denk ik voor Beauty and the Beast, Mulan en Winny the Pooh!

Liefs,♥

Advertenties

3 gedachten over “6 Nieuwe Reallife Disneyfilms! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s