books·creatief·Things to do·Uncategorized

The Imaginary World of♥

Heeii! Misschien heb je dit boek al in de winkel zien liggen, het is het vervolg van Wreck This Journal, het boek waarin opdrachten staan die je uit moet voeren zodat op het einde je boek helemaal versleten is. Maar toen ik deze zag, wist ik dat ik hem moest hebben! Ik houd heel erg veel van sprookjes en vind het leuk om nieuwe dingen te verzinnen! Daarom laat ik jullie vandaag een sneakpeak zien, en geef ik mijn mening! Enjoy!

In het boek staan opdrachten die als doel hebben een soort nieuwe perfecte wereld te creëren met alles wat jij leuk vindt! Bovendien staan er tips, quotes en nog veel meer in! Ik vind de lay-out en alle lettertypes etc. Echt prachtig! Het heeft een hele simpele zwart-witte stijl met soms een pop of colour!

Ik heb het boek in het Engels gekocht, en ik schrijf het ook in het Engels. Omdat ik het origineel leuker vind dan de vertaalde versie, maar heb je nog een beetje moeite met Engels, raad ik je aan om de Nederlandse versie te kopen. Je kunt ze vinden in de Bruna en op veel sites. Ik zal onderaan dit artikel een link plaatsen! Hij is maar rond de 12\15 euro!

In het begin staan vooral veel tips en nuttige tekstjes. Maar je kunt ook een database maken waar je in kunt kijken als je even geen inspiratie hebt. De bovenstaande foto is pas de eerste pagina die ik helemaal af heb, en het bestaat uit dingen die ik onwijs leuk vind! Ik vind het er echt heel cool uit zien!

Verder staan er heel veel leuke opdrachten in waarbij je alles kunt doen wat je wilt! Als het maar out of the box is! Je kunt er al je creativiteit in uiten! En misschien kom je wel op een heleboel nieuwe ideeën!

Verder staan op het einde nog een heleboel handige tools of verschillende materialen die je  kunnen helpen. Het boek is ook heel erg dik dus je kunt hier echt een jaar over doen!

Mijn mening:

Ik vind het echt een onwijs leuk, mooi en interessant boek! Je kunt er lekker lang over doen, en je kunt echt je creativiteit loslaten! Het is echt waar voor je geld, en ik vind dat iedereen dit boek zou moeten hebben! Dat zou de wereld een stukje mooier maken! Bovendien is het een handige inspiratie bron om later in terug te kijken.

Ben jij iemand die helemaal niet je fantasie gebruikt, en geen behoefte hebt aan het creëren van nieuwe dingen. Dan raad ik dit boek niet aan, want dan zal hij alleen maar in de kast liggen. En dat is wel een beetje zielig.

quotedream1

Lijkt dit boek je helemaal geweldig, of twijfel je nog? Dan raad ik aan om hem toch te kopen! Hier kun je de Engelse versie kopen, en hier de Nederlandse.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hadden, lijkt dit boek je leuk? Of als je hem al hebt, wat vind je ervan? Laat het weten in de comments!

Liefs,

Fab♥

Advertenties

3 gedachten over “The Imaginary World of♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s