Feestdagen

Mijn paasdaagjes🌸🐰

Ik heb superleuke paasdagjes gehad! En ik wilde even met jullie delen wat ik heb gedaan! Enjoy!

Nadat ik zaterdag pas laat was gaan slapen, omdat het opstap een beetje een probleemnachtje was, en ik bij een vriendin sliep, heb ik de hele paasbrunch gemist bij mijn oma. Ik baalde er enorm van maar gelukkig was er nog wat over! Maar ze heeft wel deze superlieve ei mutsjes gekocht die perfect matchte bij mijn nagellak! Wat vinden jullie van gele nagellak? Ik vind het persoonlijk erg leuk voor in de lente en zomer!

Ik heb die middag niet veel meer gedaan dan aan mijn blog gewerkt en Pretty Little Liars gekeken!

Maar de volgende ochtend mocht ik weer komen schminken bij mijn vaders werk! Het was helaas een stuk rustiger dan vorig jaar, en ik heb helaas dus ook niet veel foto’s gemaakt, maar hier zijn er een paar!

Er waren dit jaar twee hele schattige paashaasjes!

En dit meisje was helemaal fan van Elsa, wat ik ook ben. Ik baal er enorm van dat ik geen sneeuwklokjes kan maken, daar moet ik nog hard op oefenen! ❄️❄️

Ook ben ik gevraagd om op een kinderfeestje te komen schminken! Superleuk!

Daarna heb ik gewerkt en hard geleerd! Niet bepaald een heel interessant weekendje gehad, maar toch even waard om de foto’s te delen!

Wat heb jij met pasen gedaan? Laat het me weten in de reacties! 💕

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Fab.

Advertenties

4 gedachten over “Mijn paasdaagjes🌸🐰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s