Cinderella Edition Review💎

Toen ik hoorde dat de nieuwe editie van Essence ‘Cinderella’ zou worden, moest ik het meteen hebben! En ik heb er absoluut geen spijt van! Ik heb voor jullie een mini-review! Enjoy!  

Ik was eerst van plan om een video te maken met een make-up look, helaas waren de beelden te overbelicht en zag je uiteindelijk alleen de eyeliner.. 😦 Wat ik gekocht heb is de highlighter, de blush en het oogschaduwpalet. De andere producten spraken mij niet aan.    Ze zijn allemaal superschattig verpakt! Vooral de blush is enorm cute!    De kleur is knalroze, maar wel subtiel op je huid. Naarmate je er meer laagjes over doet, zul je meer resultaat zien. Maar ik houd wel van subtiel.    De hightlighter is wel enorm gepigmenteerd, en geeft ook glitters af! Maar het blijft nog subtiel! Van dichtbij zie je het wel goed, dus ik zou overdag niet te veel opdoen!     En tot slot het oogschaduw palet, wat erg lichte tinten heeft, wat ik erg mooi vind. De blauw en zwart zijn wel donkerder en zullen ook echt knallen als je het er dik op doet. De andere kleuren zijn erg naturel. En zijn meer highlighters. Naar mijn mening is het een onwijs schattige collectie, en als je van subtiel houd raad ik het enorm aan! Maar ik deed het al omdat er ‘Cinderella’ op staat! Omdat ik zo’n enorme disneyfan ben!  Vind je het een mooie collectie? Zou jij hem willen?  Ik houd enorm van disneyprinsessen! Dus ik moest deze collectie kopen! Bovendien ga ik binnenkort naar disneyland waar ik enorm veel zin in heb! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Hebben jullie ideetjes of vragen? Comment!  Liefs, Fab.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s