Lifestyle·Things to do·Uncategorized

A girlsguide to bloggen #1💻

Er bestaan enorm veel blogs over de hele wereld! En maar een paar blogs zijn erg groot! Maar hoe word je nu ook zo succesvol? Want alleen met reviews en looks zul je de top niet snel halen. Ik vertel jullie wat een blogger anno 2015 in zich moet hebben om succesvol te worden! Enjoy!♥  

Nieuw concept Zoals ik al zei zul je het niet zo snel halen met alleen reviews en looks omdat er onwijs veel blogs bestaan die dit doen! Natuurlijk kun je ze nog wel posten, maar probeer ze in een nieuw jasje te steken! Bewerk je foto’s bijvoorbeeld heel creatief! Het beste is om een heel nieuw concept te verzinnen! Heb jij een hobby die bijna niemand heeft? Begin daar dan een blog over! Mensen vinden het leuk om nieuwe dingen tegen te komen, en daarover te leren. Opvallen Als jij blogs aan het kijken bent, en je komt op een saaie blog die je niet aanspreekt, zul je snel weg klikken. Dit gebeurt heel vaak! Het is dus belangrijk dat jouw blog opvalt tussen die 29374274927483 andere blogs! Dit kun je doen door een hele andere lay-out te kiezen, of door dus een nieuw concept te verzinnen! Ook foto’s doen erg veel voor je blog! Zorg dat je mooie foto’s hebt. Zo zorg je dat mensen lang op je blog blijven, en ook terugkomen! Maar er zijn veel dingen die je kunt doen! Ga eens naar bekendere blogs, en kijk waardoor ze opvallen. Dit kan inspiratie zijn voor jou blog, maar let op! Niet kopiëren!! Doorzettingsvermogen Doorzettingsvermogen is eigenlijk de belangrijkste sleutel tot succes! Blijf altijd doorgaan, ook als het even tegen zit. Het is dus enorm belangrijk dat je van te voren goed plant! Voorruitschijven is ook noodzakelijk! Als jij elke dag een artikel post, ook al is helemaal niet interessant, zul je toch veel bezoekers krijgen! Houd een vast schema, zodat je lezers altijd weten wanneer ze een blog kunnen verwachten! Social media In 2015 is social media enorm belangrijk! Iedereen heeft het, en je kunt eigenlijk ook niet zonder. Als je een blog hebt is het belangrijk dat je op zoveel mogelijk platformen een account hebt, en dagelijks bijhoud! Instagram en Twitter zijn een must! Verder kun je nog Facebook, Pinterest, Snapchat, Tumblr etc. Bijhouden! Je kunt, als je een beetje anoniem wilt blijven, er ook voor kiezen om dit niet te doen, maar je loopt wel veel toekomstige lezers mis! Tags Maak je blog vindbaar door veel tags toe te voegen! Zo zal je blog snel naar boven komen als iemand op het onderwerp zoekt waar je over geschreven hebt! Collabs Tot slot zijn samenwerkingen een must! Of het nou met andere bloggers is of met bedrijven, je kunt er niet onder uit! Hoe meer collabs je doet, hoe groter je account wordt! Zou je het leuk vinden om een collab met mij te doen? Kijk dan even op mijn contactpagina! Ik vind dit de belangrijkste dingen die een blog nodig heeft, om groot te worden! Natuurlijk bestaan er nog vele andere dingen! Heb je wat aan deze post gehad? Ik vind het superleuk om te horen wat jullie ervan vonden! Als je de tips handig vond, en je wilt graag meer van dit soort tips, like dan dit bericht! Liefs, Fab.

Advertenties

4 gedachten over “A girlsguide to bloggen #1💻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s