Dagje Gent🏰

Wij zijn afgelopen zondag een dagje naar Gent, in België, geweest. Het is een prachtige oude stad met veel historische bouwwerken! Bovendien zijn er ook veel leuke winkels (Die helaas gesloten waren) en schattige eettentjes! Enjoy!

Het was helaas de hele dag regenachtig 😦 maar het was nog steeds prachtig! We zijn als eerst naar de Starbucks gegaan, en ik had mijn favoriet. Witte warme chocomelk, met een super lekkere cheesecake!    Daarna zijn we door de stad gelopen, en zijn we verschillende kerkjes binnengegaan!           Daarna zijn we in een oud kasteel gegaan, waar toevallig net een schermtoernooi was!       Na het kasteel zijn we naar een super schattig eettentje gegaan waar Ze heel veel lekkere dingen verkochten, en waar je ook cupcakes kon halen.


  

Ik had een speculoos cupcake, welke heel lekker was! Daarna hebben we verder de stad verkend, en daarna zijn we weer naar huis gegaan! Helaas was het zondag, dus waren de winkels gesloten, maar er waren ook veel leuke winkels!


Vind je Gent ook zo’n mooie oude stad? En zou je er graag naartoe willen? Of ben je er al geweest? Laat het me weten in de comments!

Als je ook graag wilt gaan, kies dan een dag uit dat het niet regent en ga niet op een zondag, zodat je altijd nog kunt gaan shoppen! Je kunt er ook in een bootje door de steegjes varen!

De komende drie dagen komt er geen blog online omdat ik dan in Disneyland zit! ♥♥

Hope you enjoyed!

Liefs,

Fab.♥

Advertenties

5 reacties op ‘Dagje Gent🏰

  1. Jammer van het weer! Ik woon zelf in België en Gent is mijn favoriete stad. Leuk dat je naar Julie’s House bent geweest. Het gebak is daar echt super!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s