creatief·disney·Lifestyle·Verzorging

Become Miss. Sweet?🌸

Wil jij in deze donkere wereld wat meer kleur brengen? En wil je graag meer vrienden maken? Lees dan deze tips over hoe je liever over kunt komen! Enjoy!♥

 

Bron: Zoella’s instagram

Sms’en

Via whatsapp kan iets helemaal verkeerd overkomen terwijl dat niet zo bedoeld is, voorkom die situatie door een spontaan bericht te sturen, stel dat een vriendin je heeft gevraagd om iets te gaan doen, en je kunt niet, even wat je kunt reageren:

“Hoi, ik denk niet dat ik kan. Omdat ik nog heel veel moet doen. ”

Wat je zou moeten doen:

“Heeii, dat leek me echt heel leuk, maar ik kan helaas niet, sorry 😔. Misschien een ander keer? Hoe was je weekend trouwens geweest? Xx😊”

Luisteren en vragen

Interesse tonen is heel belangrijk, mensen vinden het meestal leuk om over zichzelf te praten. Dus stel vragen en luister ook echt, en reageer met iets leuks! Ze zijn zo eerder geneigd gesprekken met je aan te gaan omdat je ze op hun gemak laat voelen!

Complimenten

Het is superleuk om complimentjes te ontvangen, want het is een goede boost voor je zelfvertrouwen. Dus waarom zou je zelf niet complimentjes geven? Maak met jezelf de afspraak dat je minimaal 3 complimentjes per dag geeft! Maar blijf wel eerlijk!

Lach

Niets is leuker dan dat iemand om je grappen lacht, dus doe dit ook bij andere! Ook al snap je het niet of is het niet grappig, laat iemand nooit alleen lachen. Zo creëer je een band.

Delen

Deel dingen uit als ze iets niet hebben zoals een pen of eten. Misschien is het moeilijk om eten weg te geven, maar je hebt een grotere kans dat je het ook terug krijgt!

Niet roddelen

Het ergste is als iemand erg leuk in je gezicht doet, maar je daarna hoort dat ze over je roddelen. Doe dit dus nooit! Roddelen is sowieso al heel slecht. Maar zeker niet als je eerst aardig doet in hun gezicht. Want dan ben je schijnheilig, en zo zal iedereen je ook kennen.

Vertrouwen

Vertel mensen persoonlijke dingen over je, die je aan niet veel mensen vertelt. Zo weten ze dat je ze vertrouwt. En zullen zij ook sneller dingen tegen jou vertellen! Maar pas op ga niet roddelen over anderen!

When life gives you dirt, plant some flowers!

Deed jij al deze dingen van te voren al? En wat vind jij belangrijk?

Ik zou het superleuk vinden als je dat liet weten in de comments!

Liefs,

Fab♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s