Uncategorized

When you wish upon a star⭐️

Elke avond voordat ik ga slapen, kijk ik nog even door mijn raam naar de sterren. En doe ik een wens.. Ben jij ook een dromer?♥

  

Gek genoeg is de laatste uitgekomen! Ik heb 3 dagen die wens gemaakt, en de 4de dag kwam hij uit! Het was niet zo’n grote wens, dus het heeft niet veel impact gemaakt, maar ik voel me er wel beter door! Ik ben er mee begonnen toen ik een nacht niet kon slapen, ik naar buiten keek en een grote ster zag schitteren. Ik dacht meteen aan dit onderstaande liedje van de film ‘the princess and the frog’.

Het is zo’n mooi liedje, en ik geloof dat als je echt wenst, en je er echt in gelooft, al je dromen uit komen! Want als je echt gelooft, overtuig je jezelf en zul je makkelijker je doelen behalen. Want dromen bestaan uit heel veel hard werk, en een klein beetje geluk.

When you start to climb the MOUNTAIN of your DREAMS, pay attention to what is around you♥

Ben jij een dromer? En geloof je erin dat als je naar een ster wenst, dat hij uit komt?

Laat het me weten in de comments! Ik vind het superleuk om jullie verhalen te horen!

Liefs,

Fab♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s