OOTD en naar een kasteeltje🏰

Wij zijn afgelopen week een dagje naar Mönchengladbag geweest! Van te voren gingen we naar een klein kasteeltje waar het erg mooi was! Hier mijn OOTD en wat andere foto’s. Enjoy!

Jas-Rumour/ top-Primark/ broek-H&M/ schoenen-Omoda. Ik vind het echt supermoeilijk om in het openbaar foto’s van mezelf te laten maken zoals je ziet aan de kwaliteit is het supersnel genomen, hopelijk gaan ze een beetje beter worden!           Wat vinden jullie van croptops? Vind je ze kunnen? Laat het me weten in de comments!

We zijn erna nog naar het stadje geweest waar we hebben geshopt en gegeten. De winkels waren onwijs leuk! Maar het eten was echt drie keer niets. Ik had als voorgerecht nacho’s maar die werden na 5 minuten al afgepakt, omdat het hoofdgerecht kwam. Ze waren zo lekker :(. En ik ben nogal een moeilijke eter, dus ik had gewoon Spaghetti bolognaise besteld zonder groenten, komt de serveerster aan; ja sorry we hadden geen spaghetti meer dus we hebben iets anders voor je gemaakt… En gadverdamme dat was echt vies, dus ik ben nog teruggegaan en heb voor een bord friet gevraagd. Maar voor de rest heb ik een paar superleuke items gekocht!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs

Fab.♥

Advertenties

8 reacties op ‘OOTD en naar een kasteeltje🏰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s