Apps·creatief·Lifestyle·Things to do·Uncategorized·Vacation

Ideeën voor prankcalls📲

Het is natuurlijk superleuk als je je verveeld om de telefoon te pakken, een random nummer in te typen en een verzonnen verhaal op te hangen! Of om je vrienden anoniem te bellen en een accent op te zetten! Maar ja.. Wat ga je vertellen? En hoe komt het geloofwaardig over? Ik heb een paar ideetjes! Enjoy!♥


 • Hoi, spreek ik met de zeeman? Ja ik wil graag solliciteren als visser.
 • Heei, zou je graag een baby kangoeroe willen adopteren?
 • Is dit de krokante krab? De hamburgers van vorige week waren een beetje waterig, en niet zo goed gevallen.
 • Hee! Ik sta nu voor je voordeur! Zou je even open willen doen? Thanks!
 • (Zet een kinderstem op) Waar komen baby’s vandaan?
 • (Bel een slager) Hoi, heb je varkenspoten? (Als hij ja zegt). Mag ik even een tip geven dan, doe schoenen aan, dan zal niemand ze zien!
 • Goedendag, u spreekt met Claudia van de psychisch-gestoorden kliniek. De afspraak die u afgelopen week heeft gemaakt, wil ik graag een weekje later verzetten. Vind u het trouwens erg als ik extra beveiliging heb tijdens ons gesprek?
 • Hallo u spreekt met het ziekenhuis, ik heb de resultaten van je zwangerschapstest.
 • Hee (naam boyfriend). Ik moet je iets vertellen, ik heb vanmiddag een test gedaan en er is uitgekomen dat ik zwanger ben. Ik weet het, ik ben nog maar 14 en jij bent al 21 maar ik wil de baby graag houden. Dan kunnen we er samen voor zijn. Maar wat vind je ervan? Ja ik weet dat het erg moeilijk is, alsjeblieft ontken het niet. (Ga stug door met praten, ook als degene aan de andere kant van de lijn zegt dat jullie verkeerd verbonden zijn).
 • Hallo met het kinderadoptie center. De kinderen die u wilde adopteren, zijn klaar om te vertrekken. Wanneer kom je ze halen?
 • Gefeliciteerd je bent live op onze radio! Je hoeft alleen deze drie vragen te beantwoorden om kans te maken op een weekend Parijs!

Dit waren mij ideeën! Kijk natuurlijk wel uit zodat je niet te ver gaat, maak mensen niet belachelijk! 

Heb jij ooit geprankcalled? Wat was je grappigste telefoongesprek? 

Laat met me weten in de comments! 

Ik had laatst met een vriendin haar vriendje geprankcalled, en het was echt hilarisch! Hij trapte er helemaal in! We hadden gezegd dat zijn moeder een afspraak had gemaakt bij de psycholoog voor hem en dat die niet door kon gaan. Nou hij had meteen zijn moeder gebeld, en mijn vriendin (die zelf met haar doodgewone stem aan de telefoon praatte) 3728826 berichtjes gestuurd dat hij zich druk maakte! Dat was echt geweldig! 

Ik hoop dat je het leuk vond! 

Liefz,

Fab💕

Advertenties

4 gedachten over “Ideeën voor prankcalls📲

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s