Beauty·Uncategorized

Superveel lipsticks! 😱

Ik ben niet een echt ‘review-meisje’ maar nu kon ik het echt niet laten! Ik zit bij een toneelvereniging, en we hadden een heleboel testers van onze plaatselijke drogist gekregen! Met het meeste doen ze niks bij toneel, dus heb ik ze gekregen!… Ik ben er echt superblij mee! Ik hoef voor 3 jaar geen lippenstift en of foundation te kopen! In deze blog laat ik de mooiste kleurtjes lipstick zien, enjoy! ♥

  
              Tot hier zijn ze allemaal van Revlon!  Deze is van Rimmel!    Van deze twee weet ik het merk helaas niet!

Welke kleur vind jij mooi? Zou je er een willen?

Laat het me weten in de comments!

Ik vind die van Rimmel het mooist, want die is echt felroze, wat je niet zo goed kunt zien op de foto, maar hij is prachtig!

Liefs

Fab♥♥

Advertenties

7 gedachten over “Superveel lipsticks! 😱

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s