5x mooie must-go stadjes!🌇

Wij hebben met ons gezin al enorm veel plaatsen bezocht, en we doen dit nog steeds als we allemaal een dagje vrij hebben! Vandaag heb ik vijf leuke stadjes waar wij zijn geweest voor jullie op een rij gezet! Bovendien is dit een collab met Hanne van Simply, Hanne. Ze schrijft een artikel over de plaatsen waar ze nog graag naar toe zou willen! Dus kijk zeker ook even naar haar account! Enjoy! ♥

 

henning-witzel-38848-unsplash

Leuven

Dit is een prachtig oud stadje, met veel terrasjes, oude gebouwen en leuke winkeltjes! Je kunt er een prachtige stadswandeling maken en later uitrusten in een parkje. En dan s’avonds lekker eten met veel variatie van restaurants, kortom, een leuk dagje uit!

Monschau

Een schattig, klein kerst dorpje, met schattige boetiekjes mooie huisjes en gebouwen en schattig koffietentjes! Bovendien kun je hier prachtige foto’s maken, en is er een erg mooie natuur!

Gent

Over Gent heb ik een blog geschreven! Maar het is ook een enorm mooie stad! Met mooie gebouwen en leuke winkels! Wil je het artikel zien? Klik dan hier !

Veere

We zijn hier pas geleden nog naar toe geweest, en wat is het mooi en sfeervol! Een klein stadje met een haventje, lekkere restaurantjes en mooie huizen! Echt een aanrader om er na een dagje strand in zeeland te gaan eten!

Kasteel ter haar

Dit is geen dorpje maar een prachtig kasteel waar we nu al een paar keer zijn geweest! Het heeft een grote tuin en je kunt ook het kasteel in! Bovendien is er in de winter een enorm grote kerstmarkt! Waar het supergezellig is, en je onwijs veel kunt kopen!

Ben jij ooit naar een van deze plaatsen geweest? Of zou je er naar toe willen?

Laat het me weten in de comments!

Zoals je ziet zijn het vooral schattige en gezellige stadjes, en dat is omdat ik daar onwijs van houd! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! En kijk even op Hanne’s blog!

Liefz,

Fab♥

Advertenties

17 reacties op ‘5x mooie must-go stadjes!🌇

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s