creatief·Lifestyle·Things to do·Uncategorized·Vacation

Mijn summer bucketlist! 📓

Ik heb er dit jaar eindelijk voor gekozen om in de vakantie veel dingen te gaan doen, en niet alleen thuis zitten en series kijken. Ik heb besloten om veel herinneringen te maken! En hoe kun je dat doel nu beter beginnen dan met een bucketlist? Vandaag share ik mijn bucketlist met jullie! Enjoy!

53d0067e1e31c

Mijn bucketlist:

 • Sterren kijken
 • Filmpjes maken
 • Wolken kijken
 • S’nachts zwemmen
 • picknicken
 • high-tea
 • Spa night
 • Serie marathon met vriendinnen
 • Naar een poolparty gaan
 • Heel de dag gezond doen
 • Dag zonder apparaten
 • Fotoshoot
 • Messy twister
 • Bean boozled challenge
 • Zelf pizza maken
 • Rond kampvuur zitten
 • Bowlen
 • Hut bouwen
 • Microwave smores maken
 • Tuinfeest geven
 • Heel de nacht opblijven
 • Op dubbeldate gaan.
 • Naar het strand
 • Horror movie night
 • Mijn blog weer volledig oppakken

tumblr_lxkcr3zcTS1r9i45no1_500

Dit waren mijn ideetjes! Wat staat er op jouw bucketlist? En heeft dit je geinspireerd? Laat het weten in de comments! 

Ik ga dit jaar een geweldige vakantie hebben! En geweldige memories maken! Ik zie nu al dat als je het zelf leuk hebt, en dat ook laat zien, je meer mensen een geweldige tijd kunt geven! Stap op mensen af! Zorg dat ze een mooie herinnering hebben aan hun vakantie, en dat jij deel maakt van die herinneringen!

Liefs,

Fab.

Advertenties

7 gedachten over “Mijn summer bucketlist! 📓

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s