DRAGon schmink! 🐲💕

Ik kwam voorbij deze competitie van blogsociety en wist meteen wat ik wilde maken! Ze houden een Crazy gay-pride competitie, en dit is mijn deelname! Een fashionable DRAGon! Ik heb bovendien op een festival geschminkt en daar heb ik ook nog twee foto’s van! Enjoy!

Het design is helemaal zelfverzonnen! Waarom ik voor de draak heb gekozen? De draak is een sterk maar ijdel beestje. En natuurlijk omdat er DRAG in de naam staat! (Dragqueen). Wat ook weer met de gaypride te maken heeft.
    

En dit zijn nog twee andere designs die ik heb gemaakt op een festival!
  

Wat vind jij van de gay-pride? En wat vind je van mijn schminkdesigns? Laat het weten in de comments!

Wij zijn vorig jaar naar de gay-pride geweest, en ik vind het echt geweldig om te zien! Zoveel kleur en gezelligheid! Ik zou zeker nog een keer willen gaan!

Bedankt voor het lezen!

Liefz,

Fab.

Advertenties

9 reacties op ‘DRAGon schmink! 🐲💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s