Favoriete kleine youtube-kanalen!

In totaal volg ik op dit moment 462 mensen dagelijks op youtube! Ik volg veel verschillende kanalen! Ik laat jullie vandaag een paar van mijn favoriete kleine(re) youtube-kanalen zien, waarvan ik denk dat ze wel eens heel populair kunnen gaan worden! Ook heb ik er een video bij geplaatst die ik erg leuk vond! Enjoy!

Another Chapter

Beautybybirgit

Emmaxkus

Fashiography

Fashionminion

It’s Charlie

Thebudgetblog

Dit waren ze! Welke kanalen vind jij leuk? Laat het weten in de reacties!

Kusjes,

Fabiën

Advertenties

11 reacties op ‘Favoriete kleine youtube-kanalen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s