spamjeblog

Spam je blog! #MaBirthday!🎉

IT’S MA BIRTHDAY! En om dat te vieren mogen jullie vandaag je blog spammen! Tag ook blogs die jij erg leuk vind!

thumb

Voor degene die niet weten wat dit inhoud; je mag in de comments je eigen blog promoten, en dus reclame maken voor jezelf! Schrijf een kort verhaaltje over je blog, en zet de link er ook bij! Kijk ook zeker eventjes bij andere meiden op hun blog!

Kusjes,

Fabiën ❤

Advertenties

34 gedachten over “Spam je blog! #MaBirthday!🎉

 1. Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s.
  Elke zondag om 16:00 staat er een nieuwe video online op mijn kanaal die ook via mijn blog te bekijken is.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ik nodig je graag uit om mijn blog en YouTubekanaal te bezoeken.
  Je kunt me ook volgen via sociaal media.

 2. Happy birthday! Leuk dat we daarom even mogen spammen 🙂 ik heb een life, travel en style blog; liefsvanmars.nl! Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen! Geniet nog even van je verjaardag! Liefs

 3. Super leuk dat je dit doet!
  Mijn blog gaat over van alles en nog wat! Ik schrijf verhalen, doe tags, heb een gastblogger, doe top10’s, maak OOTD’s, enzovoort. Ik ben net nieuw dus moet nog een beetje wennen, hihi. En volgend weekend komt er een speciale, extra lange post online op mijn blog. Ook reageer ik altijd op alle reacties op mijn Posts, omdat ik graag betrokken wil zijn bij mijn lezers.😋 Mabye I’ll see you soon!🙈😸

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s