Orphan black = AMAZING.💙

Op dit moment vind ik Orphan Black de leukste serie ever! Ik vind het zelfs leuker dan Pretty Little Liars! En dat is best knap. Vandaag vertel ik jullie alles over de serie en waarom ik hem zo leuk vind! Enjoy!

AA_orphanblack_thumbnail_s2_02_web

Om te beginnen even kort waar het over gaat;

Het verhaal gaat over Sarah, een meisje zonder ouders, wie een beetje de verkeerde richting is ingegaan. Sarah ziet een vrouw voor haar zelfmoord plegen, die heel veel op haar lijkt. En ze besluit haar leven over te nemen. Ze is ineens een undercover politieagent, heeft een knappe boyfriend, en moet zich ineens netjes gedragen. Ze vind steeds meer uit over haar verleden en komt erachter dat ze niet de enige is, maar dat ze een kloon is, en er veel meer van haar bestaan. Samen gaan ze opzoek naar hun verleden, en helpen ze elkaar met hun problemen. Kortom: Awesome.

Waarom ik het zo leuk vind?

Ten eerste is Tatiana echt een geweldige actrice, omdat ze veel verschillende typetjes speelt, maar ze allemaal zodanig speelt dat het lijkt alsof het verschillende mensen zijn. Dat vind ik soms echt frustrerend, maar tegelijkertijd enorm knap. Ten tweede, omdat er een superleuke gay-bestfriend inzit, waar je echt enorm om kan lachen, en van wie je echt gaat houden. Want hij is zooo lief ❤ Maar ik vind het ook geweldig omdat het echt is alsof je in een grote familie terecht komt. Ze zijn allemaal echt geweldig! En tot slot omdat het ook erg spannend is, en een beetje creepy waar ik ook wel van houd.

Waneer kun je hem beter niet kijken?

Als je snel verslaafd raakt ergens aan, als je snel bang bent en als je niet tegen bloed en naalden kunt. Heb je hier geen last van? Dan verplicht ik je om hem te kijken!

Er zijn op dit moment drie seizoenen met alle drie, tien afleveringen. En seizoen 4 komt in de lente van 2016, wat helaas nog superlang duurt 😦

Lijkt Orphan Black jou leuk? Of kende je deze serie al? Laat het weten in de reacties!

Ik wil jullie nog bedanken voor alle lieve felicitaties! En bedankt voor het lezen!

Kusjes,

Fabiën ❤

Advertenties

10 reacties op ‘Orphan black = AMAZING.💙

  1. Ik ben eraan begonnen.. toen ging ik ehm.. oh Daredevil kijken en toen the 100 en daarna game of thrones 😂 en daardoor ben ik blijven haken bij seizoen 2 aflevering 4 maar ik ga zeker verder kyken 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s