Lifestyle·Theblogsquad

Gezocht! #TheBlogSquad

Blogsquadsummer

Ben jij tussen de 14 en de 18 jaar? (Of daar dichtbij), heb jij een blog, en ben je in voor veel gezelligheid, hulp, competities en collabs? Lees dan zeker even dit artikel, want wij zoeken jou!

Ik ben een geheime Facebook groep gestart, voor jonge bloggende meiden! (Als je blog privé is hoef je dus niet bang te zijn dat iemand van je vrienden of familie erachter komt). Wat we hierin gaan doen is:

 • Kletsen over onze blogs, en gebeurtenissen.
 • Elkaar helpen met problemen.
 • Verschillende competities houden.
 • Je blogpost delen, zodat je elkaars blogs kunt lezen
 • Collabs doen. (Samenwerken).

Ben je geïnteresseerd om in de groep te komen? Stuur dan een mailtje met je bloglink en je Facebook naam naar fabtastic.diy@gmail.com ! (Zorg wel dat je account open is op Facebook) Ik voeg je dan toe!

Ken je mensen waarvan je denkt dat ze in de groep zouden willen? Laat ze dan mailen of zet het linkje van dit artikel, bij hun in de reacties! (Ze kunnen zelf beslissen of ze dit toelaten).

Bedankt voor het lezen meiden! En hopelijk tot snel!

Kusjes,

Fabiën ❤

Advertenties

56 gedachten over “Gezocht! #TheBlogSquad

   1. Dit gaat alleen als je op je laptop/computer zit. Als je in mijn zijbalk kijkt, en naar onder scrolt, zie je een licht oranje plaatje met ‘The BlogSquad’. Dat kun je ook op je site krijgen als je wilt 🙂 X

  1. Natuurlijk mag het! Maar je moet wel begrijpen dat sommige meiden nog niet heel ver zijn in bloggen, en het juist bedoeld is om bloggen gezellig te maken! Maar als je dit niet erg vind, dan zou ik het erg leuk vinden als je een mailtje stuurt! 😊

 1. aaah wat super jammer dat ik buiten de leeftijdsgroep val. Ik ben namelijk net 22jaar geworden.. Het leek me echt een heel leuk idee! En hoe gaaf om elkaar te helpen, lekker te kletsen en leuke dingen te doen samen. Altijd leuk om met elkaar samen te werken 🙂

 2. Hello , 🙂
  Ik heb je een mail gestuurd voor de blogsquad. Moest er nog wel even over nadenken of ik het wilde en bij nader inzien lijkt het me erg leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s