Miranda’s Selp Helf 💯

Ik kreeg dit boek van mijn zusje op mijn verjaardag, en kon niet wachten om hem te lezen! Het boek is van een bekende youtuber, namelijk MirandaSings. Ze is een van mijn favoriete youtubers, want ze is FABULOUS :D. Vandaag deel ik met jullie mijn mening, en een paar pagina’s. Enjoy!

IMG_5911

In het boek geeft Colleen, (het gezicht achter Miranda) de grappigste tips over het dagelijks leven! Het is natuurlijk niet serieus bedoeld, maar wel enorm grappig! Bij de inleiding moest ik zelfs al lachen!

IMG_5881IMG_5882

Het Is een rood boekje, met daaromheen de flap, met de titel. Wat ik wel jammer vind, is dat de voorkant ook niet gewoon op het normale boekje zit, nu heb je als je de flap eraf haalt, alleen een rood boekje.

IMG_5884

Wat wel grappig is is dat de pagina’s erg rommelig ingedeeld zijn, maar dat is juist haar bedoeling, en het is totaal niet storend!  Het is alsof je in boekje van een kleuter kijkt. 🙂 Ook de foto’s zijn enorm leuk! Ze hebben echt veel tijd gestoken hierin, maar dan is er ook wel iets heel erg leuks uitgekomen!

IMG_5883

Als jullie MirandaSings van te voren nog niet kenden, zou ik haar zeker even bekijken! Ik heb hier een filmpje van haar! En wat betreft dit boek, echt een aanrader! En zeker een leuk cadeau voor je vriendin!

Wat vinden jullie van Miranda? Kende je haar al van te voren? Laat het weten in de comments!

Ik wil ook nog even melden dat ik de 500 volgers op Bloglovin gehaald heb! Echt geweldig! Bedankt allemaal!

Kusjes,

fabienhartje

Advertenties

16 reacties op ‘Miranda’s Selp Helf 💯

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s