Verjaardags cadeautjes tips!🎁

Je vriendin is bijna jarig, en je wil haar een geweldig cadeau geven, maar je weet gewoon niet wat.. Maar het moet wel perfect zijn! Goed nieuws! In dit artikel staan de leukste cadeau-tips! Ook deel ik de cadeautjes die ik gekregen heb op mijn feest! Enjoy!

Cadeau tips voor vriendinnen!

 • Leuk dagje uit; ga bijvoorbeeld high-tea’en, of een dagje naar een stad.
 • Koop haar favoriete John-green boek.
 • Iets bedrukt met jullie foto’s; bijvoorbeeld een kussensloop? Zodat ze elke dag langs jou wakker word ;p
 • Fashioncheck.
 • Een sieraad met een belangrijke betekenis, die ze elke dag aan moet doen.
 • Zelfgemaakt hoesje; heel goedkoop bij de Hema!
 • Een ’50 things I love about you’ boekje.
 • Een fotoboek van jullie charmantste foto’s.
 • Lush-bathbombs.
 • Alles en nog wat pakketje; ga even langs bij de Hema, Kruidvat en de Action, en stel een leuk pakketje samen!
 • Penny board
 • Fotoshoot.
 • Starbucks mug.
 • Primark giftcard.
 • Spa in a jar; leuke douche spulletjes in een Mason Jar.
 • Kante-klare koekmix uit een Mason Jar; bij de Jumbo!

Dat waren mijn ideetjes! Heb jij nog leuke ideeën ? Laat ze dan in de reacties weten!

Nu laat ik jullie wat foto’s zien, over wat voor cadeau’s ik heb gekregen! Ik heb enorm veel kaarten en eten gekregen, dus ik heb een voorraad voor dit jaar 😛
IMG_5909-0

Mijn vriendinnen weten dat ik dol ben op Disney, dus vandaar dat je veel ‘Disney gerelateerde’ dingen ziet.
 

Ook heb ik twee superleuke cadeau-pakketjes gekregen! Erg leuk! En ik ben ook helemaal blij met de Bean Boozled! Die gaan we binnenkort doen. Ik ben echt enorm benieuwd hoe dat gaat zijn. Maar ik zie veel vieze reacties, dus ik weet niet of ik het leuk ga vinden.

IMG_5499IMG_5881

Maar ook heb ik dit super grappige boek van Miranda Sings gekregen waarover ik HIER mijn mening geef! Echt een aanrader! En natuurlijk heb ik een aantal maanden geleden mijn schatje van mijn ouders gekregen, ook als verjaardag cadeautje, maar ik kreeg hem al eerder als ik goede punten zou halen. Wil je hacks over hoe je je ouders over kunt halen om een Macbook te krijgen? Klik dan HIER. Maar daar ben ik ook enorm blij mee! Over het algemeen ben ik heel dankbaar voor alle leuke cadeautjes! Thanks iedereen!

Had je wat aan de cadeau-tips? Wat zou jij leuk vinden om te krijgen? Laat het weten in de reacties!

Kusjes,

fabienhartje

Advertenties

18 reacties op ‘Verjaardags cadeautjes tips!🎁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s