Diy Traveljournal! 📒

Ik ga heel vaak dagjes of weekendjes weg, maar ik kan de mooie herinneringen nooit allemaal onthouden. Terwijl ik zoveel prachtige plekken bezoek! Daarom heb ik besloten een Travel Journal te maken van een oud schrift! Ik laat jullie zien hoe je dit heel makkelijk zelf kan doen! Bovendien is dit deel 1. van de ‘journals serie’. Dus jullie kunnen meer Diy journals verwachten! Enjoy! ❤

IMG_5939

Wil je 5 leuke must-go stadjes zien waar ik ben geweest? Klik dan HIER!

Wat je allemaal nodig hebt:

  • Krant
  • Schrift
  • Schaar
  • Washi-tape
  • Tijdschriften

IMG_5931

Ik ben begonnen met een stukje krant te zoeken waar weinig plaatjes op stonden, wat best een hele zoektocht was. Die pagina heb ik uitgeknipt en mijn schrift mee gekaft. Weet je niet hoe je moet kaften? Dan kan je dit vinden op beautygloss! 🙂

IMG_5933 Ik heb het daarna vastgemaakt met feloranje washi-tape! Super kleurrijk!

IMG_5935

Ik heb daarna wat uitgeprobeerd met washi-tape, en ik moet zeggen dat ik vrij trots ben op wat ik heb gecreëerd! 😛

IMG_5936Hierna ben ik nog met mijn stempeltjes van de Hema gaan werken. Waarmee ik ‘Travel Journal’ heb gespeld. Maar ik heb ook aan de onderkant wat lettertjes gestempeld.
IMG_5937

Wat ik tot slot heb gedaan, is twee plaatjes uit een tijdschrift geknipt, en die erop geplakt. Het ene plaatje is de Baron, de nieuwe attractie uit de Efteling. En de andere is een random plaatje, die ik wel mooi vond staan. En dit is het uiteindelijke resultaat!

Wat kun je er nu mee doen?

Ik ga voortaan als ik dagjes uitga of op vakantie ga, heel veel foto’s maken. En deze foto’s plak ik dan in het boek, met wat leuke beschrijvingen erbij, zodat ik deze plaatsen nooit meer vergeet!
IMG_5939

Wat vinden jullie van mijn DIY? Zouden jullie zelf een Travel Journal willen? Laat het weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen,

Kusjes, Fabiën. ❤

Advertenties

19 reacties op ‘Diy Traveljournal! 📒

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s