Autumn is coming!🍂

Het natte weer, mooie natuur, gezellig binnen chillen, lange boswandelingen, tumblr outfits, warme choco met slagroom en marshmallows. Zo kan ik uren doorgaan! De herfst is mijn favoriete seizoen. Het geeft me gewoon een geweldig en ontspannen gevoel. Vandaag heb ik voor jullie een sfeer blog om in de herfst stemming te komen! Er komen bovendien een heleboel leuke herfstposts aan! Enjoy! ❤

rula-sibai-2388-unsplash.jpg

Op dit moment staat mijn kamer vol kleine kaarsjes en hangen er overal sfeerlichtjes. Ook staat mijn favoriete Fall muziek lijst aan. Deze deel ik eventjes met jullie! Hij is perfect om te ontspannen, en jezelf te concentreren. Maar ook voor een gezellige sfeer is hij perfect!

IMG_6014IMG_6010

Sorry voor de slechte kwaliteit foto’s, ik krijg binnenkort een nieuwe telefoon dus dat moet beter worden 🙂

Avond met vrienden en familie

Kom samen in de herfst sfeer en ga bij een gezellig restaurant uiteten, of organiseer een etentje bij jou thuis. Overal kaarsjes en geen felle lampen aan. De Autumn leaves lijst op, en veel lekker eten! Bovendien is het enorm gezellig om na het eten de open haard aan te zetten, en samen een leuke film kijken, of een spelletjesavond zoals vanouds. Ook is het erg leuk om met familie oude filmpjes te kijken van waneer je nog een peutertje was. Je kunt dan altijd enorm lachen!

Perfecte herfstdrankje

Ik heb dit vorig jaar al ooit gepost, maar dit is zo lekker, dat ik het nog een keer wil posten, dus zeker het proberen waard!

  1. Giet voor de helft kokend water in een mok.
  2. Laat een zakje Rooibos eventjes erin weken.
  3. Voeg voor de rest melk toe.
  4. Voeg slagroom en een vleugje kaneel toe, en je hebt het perfecte herfstdrankje!

 

Lange boswandelingen

Doe je regenlaarzen aan, een dikke sweater en ga op een avontuurtje! Of je dit nu alleen doet, of met iemand. Het is enorm fijn om even tot rust te komen. Maak de mooiste foto’s van de prachtige natuur. Kortom, geniet!

Ontdek koffietentjes

Ga in de buurt naar alle leuke koffietentjes, houd niet op totdat je alles uitgeprobeerd hebt! Zit er in de buurt niet veel? Ga dan naar een stad in de buurt. Test waar ze de beste drankjes hebben en het lekkerste gebak. Als blogger is dit handig om op inspiratie te komen, maar ook met je vrienden is het erg gezellig.

Accepteer

Dat je sinds de zomer wat aangekomen bent, dat er geen knappe jongens in je klas zitten, dat je niets hebt om te dragen? Letterlijk over alles kun je in de herfst nadenken. De herfst is een periode waarin je heel ongelukkig kan zijn. Omdat de zomer zo leuk was, en de school nu weer is begonnen. Het mooie weer is bovendien ook nergens te vinden. Maar wat is het nut om erover te piekeren? Accepteer! Je kunt relaxer in het leven staan, door de dingen die je minder leuk vindt, te laten gaan en gewoon van je leven te genieten. En dankbaar te zijn voor alles wat je hebt. Geef je vriendinnen eens een dikke knuffel, wat zou je zijn zonder ze? Geef ze complimentjes, en laat ze zich goed voelen bij jou! Dan zul je de beste herfst ooit hebben 🙂

Herfst is het seizoen wat je verschrikkelijk vindt, of waar je juist heel veel van houdt. Wat vind jij van de herfst? Laat het weten in de reacties! 

Ik wil jullie even allemaal bedanken, voor alle lieve support die ik krijg 🙂 Thanks Darlings!

Kusjes,

Fabiën ❤

Advertenties

23 reacties op ‘Autumn is coming!🍂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s