Cool musthaves! #ditverzinjeniet.nl

Ik kreeg laatst een enorm leuk pakketje van Ditverzinjeniet.nl ! Ik heb twee dingetjes uit hun hele leuke collectie mogen kiezen, en ik ben er erg blij mee! Vandaag geef ik jullie mijn mening over deze cute wc-houder en sloffen! Enjoy! ❤
   

Ditverzinjeniet.nl is een leuke site vol gadgets en creatieve cadeautjes. Ik kan uren door alle producten neuzen. Ik heb uiteindelijk een polaroid wc-houder en Allstars sloffen gekozen.

Schermafbeelding 2015-09-09 om 21.09.33

Ten eerste over de sloffen, waar ik thuis heel de dag op loop, omdat ze zo lekker zacht zijn, en niet uitsloffen. Maar toen ik ze voor het eerst zag, schrok ik wel eventjes. Want ze zien er wel een beetje uit als clowns schoenen ;p Maar ik houd van de felle kleur! En zoals ik al zei, ze zitten enorm lekker!

IMG_6023IMG_6025

Ten tweede heb ik een super schattige polaroid camera wc-houder uitgekozen! Ik dacht eerst dat er alleen een pastel-kleurige was, dus het viel wel een beetje tegen dat hij zwart-wit was. Maar ik vind hem nog steeds onwijs mooi! Hij is enorm tumblr achtig, en ik zou er zo foto’s mee willen maken 🙂 Helaas mag ik hem van mijn moeder niet ophangen op het toilet, dus ik moet nog eventjes een paar jaartjes wachten tot ik op kamers ga voor ik hem echt kan uitproberen. Maar voor nu, staat hij ook prachtig als decoratie!

IMG_6035IMG_6036

Tot slot heb ik nog een aantal gadgets die ik super cool vind, en die op mijn verlanglijstje staan! Als je op de afbeelding klikt, ga je naar de pagina!

mini_stofzuiger_hettyscrabble_light_hoofd

coffee-mug-tuitbeker-hoofdvwbusjetoilettas-hoofd2

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de kwaliteit en de leuke spulletjes! Ik weet voortaan wat ik moet vragen voor mijn verjaardag, maar ook wat ik moet geven aan anderen.

Wat vind jij van de spulletjes? Wat is je favoriet?

Laat het weten in de reacties! Heel erg bedankt voor het lezen,

Kusjes,

Fabiën ❤

Advertenties

19 reacties op ‘Cool musthaves! #ditverzinjeniet.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s