Things to do? #Herfst! #2 🍂

Omdat ik zo erg van de herfst houd, en ik erg geïnspireerd raak er door, wil ik jullie deel twee van ‘Things to do? #Herfst’ met jullie delen! Wat onder anderen heel erg leuk is, is om je eigen Starbucks recepten uit te proberen, of pompoenen uit te snijden! Lees snel verder voor de rest! Enjoy!

img_6210

 

Klik hier voor deel 1 van ‘Things to do #Herfst’!

Smore taart

De perfecte smore taart, met marshmallows en nutella? Nomnomnom 🙂 Wij hebben ze pas gemaakt! Wat we hebben gedaan is een pizzabodem, ingesmeerd met nutella. Daarna heel veel marshmallows eroverheen. En klaar is kees! En hij was heerlijk 🙂 Zeker een aanrader!

IMG_5816

Chillen met candles en boek lezen

Pak je favoriete boek, of koop een nieuwe, doe alle kaarsjes aan en zet op de achtergrond een subtiel muziekje. Dit geeft je echt enorme rust! En nu heb je er een keer tijd voor, aangezien je toch binnen moet blijven 🙂

In het bos foto’s maken

Neem je vriendinnen mee naar het bos, maak een mooie wandeling en maak prachtige foto’s van de gave natuur, en natuurlijk coole tumblr foto’s van elkaar! Cool effect eroverheen, and it’s instagram worthy!

Pompoenen uitsnijden

Koop de grootste en kleurrijkste pompoenen. Misschien verkopen ze wel prachtige en goedkope bij jou in de straat? Snijd daarna alles eruit, en snij er de leukste vormpjes in! Wat ook leuk is om te doen, is om s’nachts er een kaarsje in te doen. Kijk wel goed uit!

tumblr_muzf7a3p4e1rglrw7o1_500

Koffietentjes ontdekken

Ga naar een stadje in de buurt, en probeer elk hipster koffietentje uit die je tegenkomt! Dit is erg leuk om gewoon met vrienden te doen, maar ook alleen of om inspiratie op te doen is het perfect! Wie weet kom je jouw nieuwe favoriete herfst-drankje tegen!

Cozy picknick

Kijk goed op buienradar, en ga als het mooi weer is met een dekentje, dikke sweaters en wat snacks op pad. Geniet van je omgeving, en natuurlijk van je eten! Neem een kan mee met warme choco! Mmmmm 🙂

Lichtshow maken van je kamer

Niemand judged je als je je kamer al een beetje kerst-ready maakt! Hang overal lampjes, kaarsjes en inspiratiefotootjes! Zorg dat je je thuis voelt in je kamer. En maak het een gezellige ruimte om met vriendinnen te chillen!

Starbucks Recepten!

Maak de leukste herfst drankjes, om overal mee naar toe te nemen, voor je vriendinnen of gewoon lekker voor jezelf op de bank! Dit allemaal met een leuke Starbucks mok? Bekijk hier de DIY!

20141014-193414.jpg

Dit waren mijn tips! Ga jij iets uitproberen? Wat lijkt je leuk om te doen? Laat het weten in de reacties!

Er komt een hele vette collab aan met de blogsquad! Dus houd mijn blog in de gaten, als je dit leuk lijkt! En klik ook zeker eventjes op volgen rechts onder, als je meer berichten wilt zien! 😀

Kusjes,

Fabiën. ❤

Advertenties

18 reacties op ‘Things to do? #Herfst! #2 🍂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s