Hoe word je The Popular Girl?! 🌸💁

Is dat niet waar ieder meisje van droomt? De ‘Popular girl’ zijn? Of zeg ik nu iets raars? Natuurlijk niet! Ik deel een aantal tips over hoe je populairder, en interessanter kunt worden! Enjoy! ❤

maxresdefault

Alle foto’s zijn van MylifeasEva, een bekende youtuber en blogger!

The eye catcher

Zorg dat jij iets hebt, wat niemand anders heeft. Of in ieder geval iets wat uniek is. Of dat nu je rode krullenbos, je neuspiercing of je verslaving aan rokjes is. Alles is goed! Maar nu komt het moeilijke deel. Ben er trots op. Houd van je imperfecties. Loop rond alsof je heel veel zelfvertrouwen hebt. Als je ooit naar de populaire meisjes op je school kijkt, ze lopen allemaal rechtop, alsof ze een flinke overdosis ego hebben. Maar het werkt zeker!

Zorg dat mensen je niet vergeten

Zorg dat je mensen een geweldige time laat hebben, en zorg dat ze uit hun comfort zone komen! Ken je iemand die heel graag haar haren kort wil knippen, en felblauw verft. Maar niet zo goed durft? Haal haar over, en steun haar. Ze zal deze grote momenten niet snel vergeten, en zal je ook onthouden als ‘de super toffe girl die me heeft geholpen om dit geweldige moment uit mijn leven te doen’. Ze zal vaker naar je toe komen voor grote gebeurtenissen, en je hebt er een vriendin bij.

3a2f2ec617f9d34d9c3b04b9c49a55b4

Lach! 

Laat heel de dag je smile zien, zorg dat mensen rondom je willen zijn, omdat je ze altijd opvrolijkt. Als het nou helemaal nergens om gaat, lach toch! Want zeg nou eerlijk, ben je liever bij iemand die lacht, of iemand die heel de dag chagrijnig kijkt?

Praat met verschillende mensen

Leg verschillende contacten, binnen verschillende groepen. Maar zorg dat je je vrienden NIET vergeet en achter laat. Dit is heel moeilijk, maar een hele goede les. Je leert zo met verschillende mensen omgaan, leert wie een positieve invloed op je heeft, en met wie je juist de vriendschap beter kan verbreken. Maar betrek er ook mensen bij die nieuw zijn. Dit kunnen nog wel eens hele goede vrienden worden!

B6BYIAx2

Instagram on fleek

Zorg dat je minimaal 1x in de week post, like andere foto’s en reageer er ook op. Kijk voor inspiratie op accounts van bekende mensen. En volg alle mensen die je ooit hebt gesproken! Waarom dit een must is? Heel veel meiden maar ook jongens stalken je Instagram account. (Je doet dit waarschijnlijk zelf ook :P) Dus Instagram is een soort portfolio. Het laat zien wat je allemaal kunt, hebt bereikt en nog veel meer!

Blijf altijd aardig! Ook tegen je haters

Heb je mensen die achter je rug om over je roddelen? Of iets anders? Geef er niets om, en blijf aardig! Ze doen dit alleen omdat ze jaloers zijn op iets wat je hebt, en ze proberen je zelfvertrouwen naar beneden te halen. Verlaag je niet tot hetzelfde niveau. Blijf aardig tegen iedereen, roddel over niemand, en blijf jezelf!

large

Gaan deze tips werken voor je? Zou jij graag populairder willen zijn? Laat het weten in de reacties!

Heel erg bedankt voor het lezen allemaal! En vergeet niet mijn blog te volgen! Er komen een paar supergave projecten en samenwerkingen aan!

Kisses,

Fabiën. ❤

Advertenties

13 reacties op ‘Hoe word je The Popular Girl?! 🌸💁

  1. Ik denk toch dat ik het belangrijkste vind om met mensen om te gaan die echt wat voor mij betekenen. Zouden al die te populaire mensen echt gelukkig zijn? vraag ik me wel eens af. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s