Fabtastic turned 1! 🍰

OMG! Mijn blog is vandaag 1 jaartje geworden! Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken! Ook heb ik in deze post mijn toekomstvooruitzichten en wat ik graag zou willen met mijn blog het komende jaar! Thanks voor al jullie support! En lees vooral verder. Enjoy! ❤

img_6317

Wauw, ik schrijf nu al een jaartje op Fabtastic. Ik heb het niet altijd volgehouden, en er zitten ook maanden tussen waarin ik niets postte. Maar toch heb ik de draad elke keer opgepakt, en met volle moed door gegaan! Ik heb veel lieve meiden ontmoet, die ik steeds beter leer kennen. En daar ben ik ook enorm dankbaar voor! Ik word elke keer enorm blij als ik al jullie lieve reacties zie! Jullie zijn schatten! Dankjewel! 

Ik heb even een lijstje over wat ik nog zou willen doen rondom mijn blog. Misschien geeft het je inspiratie 🙂

Openbaar

Ik zou enorm graag mijn blog bekend willen maken, zodat ik niet overal geheimzinnig over hoef te doen, en smoesjes te verzinnen over wat ik aan het doen ben. Hoewel ik dat aardig goed volgehouden heb! Op dit moment weten een paar mensen er maar van. Maar ik zou het het komende jaar aan steeds meer mensen willen vertellen. Maar ik ben bang voor alle reacties.. Dus helemaal openbaar zit er nog niet helemaal in. 🙂

Youtube

Dit is eigenlijk mijn droom vanaf het begin. Een eigen Youtube-kanaal. Het is alleen moeilijk om jezelf openbaar te zetten, en ook iemand die filmt te regelen. Toch zou ik aankomende jaar steeds meer willen proberen richting youtube. Maar ja, dat zeg ik nu al 2 jaar. Dus ben benieuwd!

Samenwerken

Ik zou heel graag meer andere bloggers ontmoeten, met nog meer bedrijven samenwerken, gast blogs schrijven en ook echt bloggers meeten in real-life!

Social media

Ik zou graag op veel meer social media een account hebben, en ook daadwerkelijk bijhouden. Zoals Instagram, Twitter, Facebook, Tumblr, Weheartit, Pinterest en nog veel meer!

(Outfit) foto’s

Ik zou graag veel meer over fashion doen, omdat ik een aparte stijl heb vind ik zelf, en ook een paar kasten met kleding die ik met jullie wil delen. Maar helaas is dit er niet van gekomen, omdat ik het niet aan iemand durf te vragen om foto’s te maken van mijn looks, en als ik het dan vraag, ze geen tijd hebben of de foto’s mislukken. Maar ook foto’s maken in het algemeen foto’s maken, vind ik moeilijk omdat, buiten dat mijn blog niet openbaar is, ik het een beetje ongemakkelijk vind.

Ik heb de grootste ideeën zoals jullie zien, maar kleine dingetjes houden ze tegen. En ik baal er enorm van. En Dat is dan ook het laatste punt, en ook belangrijkste punt waaraan ik wil werken. Meer durven! Ik moet niets geven om de mening van anderen. En meestal heb ik daar ook geen last van. Maar op dit gebied wel. Dus heb je tips? Zou ik het awesome vinden als je ze laat weten, of me verwijst naar een post van je, in de comments!

Ik kan jullie niet dankbaar genoeg zijn, maar echtwaar jullie zijn geweldig! Bedankt voor alle steun en support! 

Kisses,

Fabiën. ❤

Advertenties

33 reacties op ‘Fabtastic turned 1! 🍰

 1. Wauw gefeliciteerd meid! Super leuk !!! Ik zou met je outfit foto’s bijvoorbeeld laten maken Door een bekende en gewoon buiten foto maken! 🙂 gewoon doen!
  Dat lijkt me ook super gaaf om andere Bloggers te leren kennen in real life ! 🙂

 2. Wat goed 😊 heel heel heel erg gefeliciteerd !!! Je hebt echt een super leuke blog ! En je bent echt een leuke meid ! Je hebt leuke plannen en als er iemand een keertje moet helpen wij staan voor je klaar 😇

 3. Lieve meid,
  Je hoeft niet bang zijn voor de reacties ! Zoals je zelf ook zegt, ‘je moet eigenlijk niks geven om wat andere denken’.
  Ik weet dat jij t kan!
  En als je iemand nodig hebt om foto’s te maken, roep maar een keer heel hard en dan wil ik tijd voor je maken.

  Dikke kus van mij 💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s