Hipster hoesje! #Review telefoonhoesjestore.nl 📲

Een weekje geleden lag dit hele leuke hoesje in de brievenbus. Ik vind hem echt super mooi, en ben er dol blij mee! Vandaag heb ik een review over dit hoesje, en ook wat andere spulletjes van telefoonhoesjestore.nl Enjoy! ❤

IMG_6184

Mijn mening

Ik vind het echt een prachtige blauwe kleur, en de print vond ik ook enorm schattig! En kijk hoe perfect hij matcht met mijn nagellak. Ik vind het echt een perfect herfst hoesje. De kwaliteit is vrij goed, wel jammer dat het er heel erg bedrukt uit ziet, maar van een afstand zie je dit totaal niet. Ook de levering was enorm snel. Dit hoesje kost normaal €9,95.

IMG_6178IMG_6179

Samenwerking

Ik had al meerdere reviews voorbij zien komen van deze site, en besloot ook een mailtje te sturen. Ik had heel snel een leuke reactie, ik mocht een hoesje uitkiezen en hij was er binnen twee dagen. Ik ga hier voortaan zeker mijn hoesjes kopen, omdat er zo veel leuke zijn, en de levering enorm snel was.

IMG_6177IMG_6176

Ik heb hier linkjes voor verschillende soorten telefoons, zodat je meteen een kijkje kunt nemen!

Tot slot heb ik nog een paar favorieten van de site! Je kunt op de afbeelding klikken, zodat je er meteen naartoe gaat.

more-issues-than-vogue-hardcase-hoesje-voor-iphonefuzzy-zacht-grijs-hoesje-voor-iphone-5-5s

watermeloenen-hardcase-hoesje-voor-iphone-5-5snutella-hoesje-voor-iphone-5-5s

Ik ben dus erg tevreden over de kwaliteit en de levering, en ik raad je zeker aan om hier te bestellen!

Wat vind je van dit hoesje? Laat het weten in de reacties!

Kisses,

Fabiën. ❤

Advertenties

22 reacties op ‘Hipster hoesje! #Review telefoonhoesjestore.nl 📲

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s