Amerikaanse gewoontes overnemen🌸

We nemen steeds meer dingen over van Amerika. Dat zeg ik nu al een aantal jaar. Ik zeg bijvoorbeeld al heel lang dat youtube in gaat zijn in Nederland, crop-tops in de mode komen, high-weasted jeans helemaal hot worden en ga zo maar door! Deze dingen zijn dus inderdaad uitgekomen. Maar wat komt er nog meer aan? Vandaag geef ik mijn mening over wat ik denk dat Nederland van Amerika gaat overnemen, zoals Halloween! Enjoy!

Halloween

Dit is echt wat ik al een hele tijd denk dat steeds meer gaat komen, HALLOWEEN! Alle kinderen die trick-or-treat gaan doen, (Verkleed langs de deuren, om snoep op te halen). En voor jongeren speciale Halloween-feestjes waar je verkleed naar toe moet. Lijkt dit jullie niet super awesome? Als jullie mijn blog al ietsje langer volgen, weet je misschien dat ik dol ben op Halloween, en ik enorm baal dat we er in Nederland niets aan doen. Het liefste zou ik een grote Halloween party geven, maar ik weet dat dat niet zou werken hier, wat enorm jammer is.  Dus ik hoop op betere jaartjes 😀

Trick or Treat(2)

Prom queen

Je hebt het vast ooit voorbij zien komen in films of series, Prom Queen. Prom is eigelijk een soort gala zoals ze het in Nederland noemen, maar Prom is veel uitgebreider, en iedereen komt in een prinsessenjurk, je moet iemand meevragen, er is veel lekker eten en ook een prachtig gedecoreerde zaal. Maar wat Prom Queen inhoud, is dat Iedereen zich kan opgeven, daarna wordt er gestemd op wie de beste ‘Prom Queen’ is. Je moet dan je best doen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen, en als je uiteindelijk wint, schitter je als een echte koningin op je gala!

Cheerleaders

Zie je het al voor je? Een groep populaire bitches in cheerleader pakjes door de school? En dat er ook try-outs zijn, waarbij je auditie kunt doen om er bij te kunnen horen. En dat je voor je schoolteam moet cheerleaden? Oh mijn god, dat is echt mijn droom. Ik vind het sowieso jammer dat er nergens in de buurt een cheerleaders vereniging is, anders zou ik er absoluut bij proberen te gaan! Maar als dit echt op school zou zijn, zou het echt geweldig zijn!

1191113_big

4th of July

Ik ben me ervan bewust dat dit een herdenkingsdag is, maar wat als wij nu hetzelfde zouden doen op 4 en 5 mei? Om eigelijk onze bevrijding beter te vieren? Met vuurwerk, iets doen samen met de familie, bbq’n etc. Een mooie dag maken, en bewust blijven van wat er is gebeurt zou erg mooi zijn.

Donuts

En een heel ander onderwerp, in Amerika heb je overal zo veel lekkere donuts, met leuke sprinkles en chocolade, en alles wat je kunt verzinnen! En ik vond gewoon dat donuts op dit lijstje hoorden. Want kom op, donuts.

large-3

Target

En tot slot, de beste winkel uit Amerika waar letterlijk iedereen naar toe gaat, Target! Je kunt er alles halen, en ook nog eens goedkoop. Ik denk dat Target binnen een aantal jaar een filiaal gaat openen in de buurt van Nederland. Dat moet gewoon, want deze winkel is geweldig. Je kunt er diy-suikerspin en diy-snowcone halen! Echt fantastisch 😀

Wat vind jij dat uit Amerika hier naartoe moet komen? En wat vind je van donuts? Laat het weten in de reacties!

Kisses,

Fabiën. ❤

Advertenties

26 reacties op ‘Amerikaanse gewoontes overnemen🌸

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s