Douchespulletjes #Review Pleinshoppen.nl 🚿

Ik kreeg onlangs een heel leuk pakketje met wat douche gels. Ik heb ze allemaal gebruikt en getest en vandaag geef ik mijn mening over deze producten! Enjoy! ❤

IMG_6295

Dit hele leuke pakketje stond een aantal dagen geleden voor de deur. Ik kon niet wachten om het te openen en te testen.IMG_6287

In het pakketje zaten drie producten van het merk Dove, Kneipp en Vogue girl. Het pakketje is van Plein Shoppen. Een erg handige webshop met alle dingetjes die je nodig hebt, maar onderverdeeld in pleinen. Waarvoor ik een review gemaakt heb, is Drogistplein. Hier hebben ze de leukste producten, bekende merken maar helemaal niet duur. Bovendien staan hier heel veel aanbiedingen op, en geld als je het voor 21.00 besteld, is het morgen binnen.

IMG_6292
Om te beginnen, kreeg ik deze douchegel van Dove.
Hij ruikt heerlijk naar komkommer en groene thee. Een perfecte combi!
De gel zelf is mintgroen. Kortom, hij is lekker fris.

IMG_6293Ten tweede heb ik deze super schattige Parfum douche gekregen van Vogue Girl. Hij ruikt op zich wel lekker, maar ik vind het een beetje tegen vallen. Er zit niet een echte geur aan. En ik vind hem ook niet naar honing ruiken. Ook vind ik het een beetje kinderachtig voor een 16 jarig meisje. Maar het is zeker een leuk cadeau voor je jongere zusje of nichtje!
En tot slot mijn favoriet. Deze douche gel van Kneipp met een passievrucht-grapefruit geur. Ik vind het echt een perfect herfstIMG_6290 geurtje! Hij ruikt heel warm en gezellig vind ik. Haha 🙂 Hij voelt ook heel fijn aan. Deze zal ik veel gaan gebruiken in de douche!

Kortom, ik vind het hele leuke producten, en ik ben heel blij met de samenwerking met Pleinshoppen. Ik zou zeker eventjes kijken, als je bijvoorbeeld een leuk cadeautje nodig hebt, of je hebt iets uit de drogist nodig, maar je hebt geen zin om er helemaal naartoe te gaan. Dit is ook handig omdat je altijd op de hoogte bent van aanbiedingen. Maar ook andere pleinen zijn handig! Klik hier als je naar hun site wilt!

Heb je deze producten ooit getest? Zou je ze kopen? Laat het weten in de reacties!

Heel erg bedankt voor het lezen!

Kusjes,

Fabiën. ❤

Advertenties

15 reacties op ‘Douchespulletjes #Review Pleinshoppen.nl 🚿

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s