Hacks regen en wind ☔️

Je maakt je helemaal klaar om naar buiten te gaan, je haar zit perfect, je make-up on fleek. Je loopt naar buiten, en ja hoor.. Het regent de pijpen stelen uit. Maar je zult toch ergens moeten komen, dus je trotseert het vervelende weertje. Dan kom je aan bij je bestemming, je make-up zit tot onder aan je kin, en je haar gaat spontaan krullen. Wat kun je nu doen om dit zo veel mogelijk tegen te gaan? Ik deel met jullie mijn tips! Enjoy! ❤

img_6240

Wattenstaafjes

Zorg dat je altijd wattenstaafjes in je tas hebt zitten, zodat als je een klein make-up probleempje hebt, je hem meteen kan bijwerken.

Waterproof mascara

Als je weet dat het een regenachtige dag wordt, zorg dan altijd dat je een waterproof mascara opdoet. Zodat je in ieder geval geen spinnen poten krijgt.

Zonnebril

Schijnt de zon nog een beetje? Dan is een zonnebril een goede optie om te zorgen dat je oog make-up niet uitloopt.

Make-up doekjes

Buiten dat je wattenstaafjes nodig hebt, zijn make-up doekjes ook erg handig. Bijvoorbeeld als het helemaal fataal mis is gegaan met je make-up, en je beter gewoon alles eraf kunt halen.

Haar in lage staart

Als je wilt dat je haar nog een beetje normaal zit, kun je het het beste in een lage losse staart doen, en die staart daarna in je jas. Zo blijft je haar droog en voorkom je dat het gaat pluizen.

Regenpak

Ik weet dat een regenpak niet erg charmant is, maar met dit weer is het je beste vriend! Neem het mee in een klein plastic tasje, zodat je het altijd bij de hand hebt. Ga je altijd met de auto? Dan is een paraplu ook een goede optie.

Neem deo/parfum mee

Je kleren kunnen enorm stinken als het hard geregend heeft. Zorg dus dat je altijd iets van een luchtje meeneemt, om jezelf op te frissen.

Dit waren mijn tips! Heb jij ook vaak last van dit weertje? Wat zijn je tips? Laat het weten in de comments!

Kusjes,

Fabiën. ❤

Advertenties

17 reacties op ‘Hacks regen en wind ☔️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s