Goedkope kledingsites 👗

Door al die hoge prijzen kun je vaak niet veel kleding kopen, wat voor meiden echt een groot probleem is. Maar een oplossing daarvoor is goedkopere kleding te kopen. Maar ja, om nu alles bij de Primark, of zoals mijn oma het noemt de ‘Prima Markt’, te kopen, is ook niet echt een optie. Daarom laat ik jullie vandaag deze super leuke, maar vooral budget sites zien, waar je voor heel goedkoop je kleding kunt kopen. Enjoy! ❤

img_5840-1

Miniinthebox

Om te beginnen met de voor de meeste bekende Miniinthebox. Je kunt hier heel veel leuke sieraden, horloges, telefoon accessoires en nog veel meer halen, en allemaal rond de €5- of minder. Ik heb hier al vaker hoesjes en spulletjes besteld, klik hier voor een review van mijn hoesjes! Maar ook hebben ze leuke spulletjes voor bijvoorbeeld Carnaval of Halloween!

Schermafbeelding 2015-10-06 om 20.07.32

Dressgal

Dan hebben we als tweede Dressgal, en goedkope kledingsite met vooral stoere en basic kleding! Maar ook hebben ze er sieraden en veel dingen! Dit is echt waar voor je geld, want je krijgt heel veel voor maar heel weinig.

Schermafbeelding 2015-10-06 om 20.15.17

Lightinthebox

Dit is een variant van Miniinthebox, alleen hebben ze hier meer kleding en make-up spulletjes. Maar ook schoenen, accessoires en veel meer! Bovendien allemaal heel goedkoop.

Schermafbeelding 2015-10-06 om 20.17.45

Dresslink

Dresslink is denk ik de goedkoopste kleding site, je hebt hier enorm veel, en zelfs heel veel dingen vanaf €0,01 tot €1,00. Het zou wel kunnen dat het hier fout gaat bij bijvoorbeeld de maat of de kleur. Maar ja, wat wil je voor maar €0,01? Dan maar een ander kleurtje 🙂

Schermafbeelding 2015-10-06 om 20.22.03

Newdress

Deze site heb ik pas gevonden, en ik heb misschien een samenwerking met ze. Super vet! Dus volg mijn blog als je dat artikel wilt zien, je maakt namelijk kans om dan een coupon te winnen! Maar als dit doorgaat, krijg je het zeker nog te horen! Maar deze site is ook echt fantastisch! Ik vind dat ze hier het meeste ‘tumblr’ stijl kleding hebben, maar dat is mijn mening 🙂

Schermafbeelding 2015-10-06 om 20.25.57

Ze zijn dus allemaal enorm leuk, maar verschillen niet heel veel van elkaar. Toch zijn ze allemaal enorm handig, en ga ik er zeker vaker kopen!

Wat vind je van deze site’s? Koop je liever duur maar goede kwaliteit, of goedkoop maar wel meer? Laat het weten in de reacties!

Heel erg bedankt voor het lezen!

Kusjes,

Fabiën. ❤

Advertenties

28 reacties op ‘Goedkope kledingsites 👗

  1. Leuk artikel. Ik denk dat veel meiden hier echt iets aan hebben. Ik ken een aantal sites wel, maar ik heb er nooit iets besteld. Ik koop sowieso liever duurder en goede kwaliteit, vooral qua schoenen, maar ik vind dat H&M en C&A enzo ook niet heel duur is en je kunt er hele mooie kleding kopen! maar als ik moet kiezen koop ik toch eerder duur en goede kwaliteit in plaats van goedkoop en veel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s