Glam telefoonaccessoires! #Mobielkoopjes.nl

Onlangs kreeg ik een leuk pakketje binnen van mobielkoopjes met deze hele leuke items! Ook komt er een youtube filmpje aan! Ze hebben leuke items voor verschillende telefoons. Kijk naar die oortjes! :O Vandaag review ik deze leuke items voor jullie. Enjoy! ❤

IMG_6616

De samenwerking ontstond doordat ik een oproep van Mobielkoopjes zag op Beste bloggers, een online platform voor bloggers. Ik heb toen twee hoesjes en oortjes opgestuurd gekregen. Ik werd enorm blij toen ik het pakketje zag liggen en kon niet wachten om hem te openen. Dus hier de spulletjes:

IMG_6611IMG_6612

Om te beginnen met dit Avani Bragatti hoesje. Het is een simpel maar erg classic hoesje. Avani Bragatti is een vrij bekend merk, en ik ben hier ook heel blij mee. Ik vind het vooral erg handig dat hij aan de binnenkant schuifjes heeft waarin je je pasjes kunt schuiven. Dit is enorm handig als je opstap gaat. Het hoesje is ook erg stevig dus je mobiel zal niet snel kapot gaan. Als je een timeless item zoekt, die vooral basic maar wel erg schattig is dan is deze zeker een aanrader!

IMG_6614

Ten tweede heb ik dit hoesje zelf uitgekozen, het is gebaseerd op de achterkant van een iphone 5 en 6, en hij is echt heel erg leuk! Hij geeft ook echt de illusie dat je een andere Iphone hebt omdat het hoesje ook een beetje rond is. Je ziet het op de foto niet erg goed, maar je kunt jezelf erg goed zien in de achterkant dus het is ook een soort spiegel! Kortom een basic maar heel glam hoesje!

IMG_6613

Dan heb ik tot slot nog deze super vette oortjes! Ik vind ze zo mooi! Ze zijn een beetje rosé, maar ook een beetje goud met een donker bruin bandje eraan. Ik baal er wel van dat het zo’n nopjes zijn, want die blijven nooit in mijn oren zitten. Maar verder is het geluid erg goed, en geeft het een erg vintage uitstraling!

Over mobielkoopjes.nl

Mobielkoopjes.nl is een erg leuke en verzorgde site voor telefoonaccessoires. Ze hebben een groot aanbod aan hoesjes voor je mobiel maar ook voor je Ipad, Ipod of tablet. Bovendien veel soorten hoesjes, je hebt bijvoorbeeld hardcase, rubber of leren hoesjes. Ook hebben ze veel handige stuff voor je mobiel, en leuke accessoires. Je kunt er letterlijk met bijna elke mobiel terecht. Je hebt al vanaf €15- gratis verzending. Dus ik zou zeker eventjes een kijkje nemen!

Wat vinden jullie van de hoesjes? Zou jij ze graag willen?

Er komt over een paar daagjes ook een vette youtube-video online! Ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden! Wil je de video zien? Volg dan eventjes mijn blog in de zijbalk, of abonneer je op mijn youtube-kanaal Fabienvlems!

Heel erg bedankt voor het lezen!

Kusjes,

Fabiën. ❤

Advertenties

24 reacties op ‘Glam telefoonaccessoires! #Mobielkoopjes.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s