Makkelijke Halloween designs 🎃

Het is bijna Halloween en dat betekent, enge spooktochten, vette feestjes en scary filmavonden! Bovendien is dit alweer de tweede collab met onze Blogsquad! Iedereen heeft hele vette artikelen gemaakt! Onder dit bericht staan alle linkjes! Dus kijk zeker eventjes de andere artikelen nadat je dit artikel hebt bekeken! Oh, voor meiden die hebben doorgeklikt vanaf een van de andere blogsquad leden, ik heb het onderwerp aangepast, maar het “Wat je kunt doen met Halloween artikel” staat hier! Lees vooral verder! Enjoy! ❤

IMG_6782IMG_6775

Stitches!

IMG_6783

Om te beginnen heb ik een makkelijke DIY als je littekens wilt namaken. Je begint met twee horizontale rode lijnen te maken met oogschaduw. Dit maakt het echter. Daarna teken je met je zwarte schmink, of met je eyeliner een rechte lijn en allemaal puntjes.

IMG_6784

Hierna verbind je de puntjes, en maak je er grotere bolletjes van. Zorg wel dat de lijntjes een beetje gebogen zijn zodat je een 3D-effect krijgt.

IMG_6785

Tot slot voor het ultieme 3D-effect voeg je wat witte high-light toe op de lijntjes en puntjes. Ook heb ik rondom de bolletjes wat rode schmink gedaan zodat het wat pijnlijker lijkt. Easy as that!

Pumpkin

IMG_6781IMG_6782

Maak eerst met oranje dit vormpje. Daarna omlijn je het met zwart en maak je de steel en het gezicht in de pompoen. Om hem iets echter te laten lijken heb ik er weer wat witte streepjes in gezet. Ik heb er bovendien een ondergrond bij gemaakt, maar dit is niet perse nodig. En daar heb je je kleine pompoentje!

Vampire

IMG_6224

Ik heb hierbij geen tussenfoto’s gemaakt omdat het lang duurde en het nog maar een testje was. Hij viel een beetje tegen maar ik wilde hem toch graag met jullie delen. Je begint met donkerbruin wallen te creëren. Ook contour je met een donkere kleur en voeg je hele lichte high-lighter toe. Dan heb ik, wat je op de foto niet goed ziet, onder mijn ogen rode en blauwe aders getekend. (Vampire dairies). Tot slot met rode lippenstift een beetje buiten mijn liplijntjes gekleurd en het wat puntiger gemaakt. Maar ook wat aan de zijkant toegevoegd, wat op bloed moet lijken. Als je het goed wilt doen, kan dit wel eventjes duren.

Half-Robot

IMG_6766 IMG_6767

Dit duurt ook een hele tijd, en is niet helemaal goed gelukt maar je begint met normaal tissui-papier. Dit maak je nat waardoor het met je huid mengt.

IMG_6768 IMG_6769

Daarna snijd je het open en duw je het wat naar de randjes. Toen heb ik met zilver de binnenkant gevuld.

IMG_6770 IMG_6775

Daarna heb ik met rode oogschaduw wat rode plekken toegevoegd, en tot slot over het zilver een robot-design gemaakt. Helaas blijft het tissue-papier niet goed zitten en heb ik het er afgehaald. Wat je dan krijgt is dit:

IMG_6779

Dus op zich ook niet heel lelijk. Maar daar baalde ik wel heel erg van. Als je het design nog wat op wil leuken, kun je wat nepbloed toevoegen. Ik zag laatst dat ze dit ook bij de action hadden, dus dit hoeft niet duur te zijn!

Wat vond je van de designs? En wat ga jij doen met halloween?

Nikki: Hapjes

Maricia: DIY

Jessica: Halloween kleding

Anke: Feest organiseren

Shannon: Tag

Maaike: Make-up look

Inge: Films

Claire: Make-up look

Charlotte: DIY EOS en lipscrub

Veerle: Recept

Itsa Goldsky: Tips om een Halloween feest te overleven

Ilona: Make-up look

Heel erg bedankt voor het lezen! 

Liefs,

Fabiën. ❤

Advertenties

19 reacties op ‘Makkelijke Halloween designs 🎃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s