Look cute in the cold 👔 💨

De zomer is nog maar pas voorbij, en we zitten qua temperatuur al bijna midden in de winter. Maar wat moeten we met al die leuke zomerkleding, of die net-te-koude herfstkleding? Vandaag deel ik met jullie handige hacks om er leuk uit te zien in deze vrieskou! Enjoy! ❤

img_6211

Om te beginnen is het leuk om onder je favoriete sweater een blouse te doen. De kleur of print van de blouse kan eigelijk altijd en hoeft niet perse alleen wit te zijn. Een spijkerblouse is bijvoorbeeld ook heel schattig onder een sweater. Zelfs heel veel patroontjes staan er enorm tof onder! Probeer een beetje uit met de kleding die je hebt 🙂

d51f941ab90fe907122aeffa5047e7dcUnknown

Ook is het een nieuwe trend om crop-tops over een blouse te doen. Zo kun je je favoriete zomer shirtje altijd nog aan in de herfst en winter. Kijk wel goed uit, het ziet er niet altijd heel charmant uit. Dus kijk zeker een keertje in de spiegel voordat je uit de deur gaat.

Crop-Top-Glamour1acher-053

Als je een panty aan wilt, en je liever geen rode benen wilt van de kou, doe dan high-kneegh sokken aan! Maar ook met een gewone spijkerbroek en hoge laarzen staan ze fashionable. Het ziet er enorm schattig uit, en is zeker heerlijk warm!

Cutoffs-Are-In-Style-For-Summer-2015-4tumblr_mxjz20X9BI1t5f44bo1_400

Wat ook leuk is, is om heel veel dunne laagjes aan te doen. Begin met een hemdje, een bloesje, en sweater, een blazer, en jas en tot slot een lekkere warme sjaal. Wedden dat je het niet koud gaat hebben? En als je het allemaal heel mooi op elkaar af stemt dan ben je een echte tumblr girl!

tumblr_njj9hfFBZz1tugv9co1_400outfit2

En tot slot kun je natuurlijk altijd een beanie op doen! Ze zien er, meestal, heel erg leuk en comfy uit. En ze houden je oren natuurlijk heerlijk warm. De rechtse beanie vind ik super leuk! Ik heb deze gezien op Esprit. Waar ze bovendien een hele leuke winter collectie hebben!

tumblr-beanie-girl105EA1P017_001

Dit waren mijn kleding hacks! Het is natuurlijk het allerbelangrijkste dat je je goed voelt in wat je draagt, laat niemand jou vertellen wat je wel en niet mag dragen!

Wat vond je van dit artikel? Heb je er wat aan gehad?

Laat het weten in de reacties! Heel erg bedankt voor het lezen!

Kusjes,

Fabiën. ❤

Advertenties

32 reacties op ‘Look cute in the cold 👔 💨

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s