fashion·Herfst·samenwerking

Autumn Lookbook 🍂

Ik ben er nu al maanden mee bezig geweest, omdat er continu iets tussen kwam. Maar hier is hij eindelijk! Mijn Autumn lookbook! Neem zeker even een kijkje, en abonneer op mijn account als je meer video’s wilt zien, het is helemaal gratis! Enjoy!

Ik wilde ook even melden dat het heel lang geleden is dat ik iets heb gepost, maar dat is met een rede. Ik heb mijn eerste school examens gehad, en ik heb besloten dat als een examen nadert, ik voor een paar weekjes met bloggen stop, zodat ik me daar vol op kan richten. Maar nu heb ik weer genoeg tijd, en kan ik veel meer met mijn blog bezig zijn 🙂

Hier is nog de review van de producten uit het filmpje!

Heel erg bedankt voor het kijken!

Kusjes,

Fabiën. ❤

Advertenties

15 gedachten over “Autumn Lookbook 🍂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s