10x Kom in kerststemming🎄

Ik weet het, Kerst is nog mijlen ver weg, en Sinterklaas is nog maar net in het land, maar toch wilde ik dit artikel posten. Ik hoor al overal om me heen dat veel mensen excited zijn voor Kerst, en het kerstsfeertje al te pakken hebben. Ik wil daar nog even een schepje bovenop doen, of als je nog niet hebt nagedacht over kerst, je ook in de kerststemming brengen. Enjoy! ❤

img_5660

Ugly Christmas sweater

Schrik niet, maar het afschuwelijkste ding wat je ooit gezien hebt is dit jaar weer hot! Ik spreek natuurlijk over de Ugly Christmas Sweater! Koop deze oversized trui in de Primark, of DIY er zelf een! Ze zijn heerlijk om in te chillen, en zien er (meestal) heel schattig uit!

280fdb467d51673f7b6806da969b92e9

Eva rockt hier haar ugly Christmas sweater! Eva is een youtuber en je kunt haar vinden onder de naam Mylifeaseva. 

Bezoek kerstwinkels

Toen ik in Eindhoven in de Piazza een kerstwinkel zag, stond ik te springen. Ik heb mijn vader meegetrokken naar binnen, en wat hadden ze veel leuke dingen! Veel lichtjes, muziekjes, kleine huisjes, kerstballen, echt alles wat je kunt verzinnen hebben ze. Er zullen vast veel meer kerstwinkels zijn, en ik raad het echt aan ze te bezoeken, want je wordt er enorm volijk van.

Kerst Roomdecor

Decoreer je kamer met lichtjes, dekentjes, kaarsjes en alles wat je simpel weg kan verzinnen! Je kunt zoeken op youtube voor inspiratie voor de perfecte tumblr kerstkamer. Misschien moet je nog eventjes wachten tot de Sint uit het land is voordat je de kerstboom al in huis haalt, maar kerstlichtjes zijn altijd welkom.

Perfect Hot choco

Maak je allermooiste en meest tumblr warme chocomelk. Vergeet geen marshmallows, slagroom en kaneelstokjes er in te doen. Top het af met een beetje kaneel, en genieten maar!

Christmas movie night

Nodig je vriendinnen uit om een avondje jullie favoriete kerst films te kijken! Doe allemaal je ugly christmas sweater aan, maak warme choco en koop veel eten in. Doe de open haard aan en zorg voor lekker veel gezelligheid.

tumblr_me7fj0UBTP1rfde02o1_500

Afspeellijst

Maak een kerstmuziek lijst, of neem de lijst van Spotify over, en luister heerlijk naar de klassieke kerstliedjes! Het lukte niet om de lijst te delen, maar de naam van de lijst is; Christmas Classics Playlist.

Youtube

Doe kerstinspiratie op via youtube! Je kunt zoeken op bijvoorbeeld Christmas roomdecor en je kunt een uur kijken naar de leukste kerst inspiratie! Ben je niet een topper in Engels? Dat maakt niet uit, je kunt het ook in het Nederlands zoeken!

Wenslijstje

Schrijf je lijstje voor alle cadeautjes die je graag wilt voor kerst, je kunt hiervoor kijken op de site ditverzinjeniet voor de leukste gadgets! Maar ook Miniinthebox is leuk! Doe wat research op verschillende blogs voor je cadeau’s, zodat je niet teleurgesteld een cadeautje uitpakt wat je helemaal niet wilde.

Kerstoutfit

Als je dit nog niet gedaan hebt wordt het tijd dat je je kerstoutfit samen gaat stellen, of kopen. Ga een middagje naar de stad, ik heb gezien dat ze bij de H&M hele leuke dingen hebben, maar ook de Primark heeft een aardige collectie. (Als je voor budget wil gaan). Koop iets waar jij je happy in voelt, en iets wat je natuurlijk ontzettend leuk staat!

image-5362690

Winter Efteling

En dan tot slot, ga naar de winter Efteling! De sferen die er hangen houden je voor een lange tijd in de kerstsfeer, en het is onwijs gezellig en schattig allemaal. Wij gaan dit jaar waarschijnlijk ook naar de Winter Efteling en ik kijk er nu al naar uit!

Wat vonden jullie van dit artikel? Houden jullie van Kerst? Laat het weten in de reacties!

Kusjes,

Fabiën. ❤

Advertenties

18 reacties op ‘10x Kom in kerststemming🎄

  1. Leuk artikel! Ik kan er ook niet op wachten! Ik heb toch echt al kerstversiering zien hangen bij mensen hier in Den Haag haha te gek voor woorden (twee weken geleden al) X T&B

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s