Gastblog: Jordy💚

Hee, hier is een blog, maar geen blog van Fabiën, maar een blog van mij! Wie ik ben? Ik ben Jordy van jordyblog.simplesite.com of mijn nieuwe site jordytalks.wordpress.com . Ik ben geboren in 2001 en ik zat in een dip toen ik ben begonnen met blogs typen. Ik typ heel veel verschillende soorten blogs. Ik genoot er heel erg van om ze te schrijven maar ik was uit inspiratie. Nu heb ik allemaal mensen gevonden die ook blogs schrijven en hoop ik weer tot inspiratie te komen!!

Eerst even over Fabiën. Het meisje wie mij heeft gesteund in moeilijke tijden. Wanneer liefde niet meewerkt of familie vervelend is, ze is er. En ik dacht altijd maar geen vrienden te hebben, maar ik weet nu ook dat er altijd wel iemand achter je staat! Kleine dingen, grote dingen? Ze is speciaal voor mij! Ookal heeft ze nu een vriend, en is die jongen precies dezelfde jongen die ik leuk vind. Ik gun het haar! Want ze is top! Maar nu genoeg over haar, ik ga een van mijn blogs typen! Ben je benieuwd naar al mijn blogs kijk dan zeker!

Laatst had ik een gesprek met mijn coach. Het ging erover wat kleine woordjes kunnen doen! Woordjes zoals gay of autist. Misschien bedoel je dat als grap of misschien uit woede maar niet zo bedoelend daar is er misschien wel iemand die het hoort! Je kan mensen echt pijn doen met uets kleins. Ik weet het uit eigen ervaring, daarom wil ik 1 ding doorgeven aan iedereen! Wanneer je een ding zegt weet dan wat je zegt! Ieder klein woortje zul je over moeten nadenken, ookal is het nog zo moeilijk!! Je zult die kleine woordjes die onschuldig lijken, die kleine woordjes die normaal aan het worden zijn in de nederlandse taal zul je moeten vermeiden ook al ben je het nog zo gewend!! Dat is alles wat je moet weten!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en vonden jullie mijn manier van schrijf ook tof!!

Ik wens jullie nog een fijne dag verder, en een fijn 2016!

Greetz van Jordy!

Advertenties

7 reacties op ‘Gastblog: Jordy💚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s