7x Spaartips voor het zomerseizoen ☀️

Het zonnetje komt langzaam weer tevoorschijn, de bloemetjes fleuren op, en veel nieuwe diertjes worden geboren. Kortom, de tijd voor festivals, vakanties, dure uitstapjes en een nieuwe zomergarderobe is aangebroken. Maar waar toveren wij al dat geld vandaan? Ik heb zeven spaartips voor de komende lente en zomer. Enjoy! ❤

Doelen spaarpotje

Maak voor grote dingen die je gaat doen, zoals vakantie of een festival, een speciale spaarpot. Je kunt hier dan geld wat je cash verdient in doen en zo sparen voor een leuk festival! Zet de potjes op een plaats waar je ze vaak ziet, zodat ze je altijd kunnen motiveren, en zodat je weet waarvoor je al dat harde werk doet.

Cash4girls 

Op deze site kun je geld verdienen door middel van het lezen van emails en andere kleine opdrachten. Als je een bedrag van €10 bij elkaar hebt gesprokkeld, krijg je dit uitbetaald. Je kunt gratis een account maken en beginnen met sparen. Het duurt lang, maar het werkt wel. Dus zeker het proberen waard.

Eet limiet

Het meeste geld van een meisje gaat uit naar kleding en naar eten. Veel eten. Spreek met jezelf een eet limiet af. Ik mag maar één keer in de week iets kopen, maximaal voor €5. (Of je versoepelt je afspraken een beetje).

Kleding limiet

En dan om op het volgende punt te komen, verminder je koop van kleding. Koop alleen nog maar producten van kwaliteit, en als je veel wilt kopen voor een bepaald seizoen, kun je natuurlijk naar goedkope winkels gaan of online dingen bestellen. Klik hier voor mijn blog over de goedkoopste kledingsites! Maar je kunt ook even in de kast van je vriendin snuffelen en een shirtje vinden wat haar niet meer past. Wat je ook kunt doen is zomer kleding in de winter gebruiken en vice versa. Klik hier voor die post!

IMG_1008

United wardrobe

Dit is een app waar je je kleding tweedehands kunt kopen en of verkopen. Het is erg betrouwbaar omdat degene die je de kleding opstuurt het geld pas ontvangt nadat je aangeeft dat je de kleding hebt ontvangen. Het is heel makkelijk om hierdoor geld te krijgen door kleding die je niet meer past door te verkopen. Maar ook marktplaats is een goede optie voor je gewone spulletjes.

Zet abonnementen (tijdelijk) uit

Heb je op dit moment een abonnement op bijvoorbeeld een tijdschrift dat je niet meer leuk vindt, of misschien een Netflix account waar je bijna nooit op zit (of juist te veel)? Zet deze dan voor een tijdje op stop. Kijk in plaats van Netflix gewone films die je kunt lenen van vrienden en familie, of besteed tijd aan andere dingen.

Spaarpotje

Waarschijnlijk spaar je op dit moment bijna geen geld, er staat natuurlijk wat op de bankrekening, maar het geld wat je cash krijgt, is er meestal meteen uit. Ik raad aan om een spaarpotje op je kamer te zetten waar je elke dag of week een bedrag in doet. Je spreekt met jezelf af, dat je deze pas mag openen als je hem echt nodig hebt. Stiekem is het nog IMG_1007best leuk.
Dit waren mijn zeven tips. Heb je er wat aan gehad? En wat zijn jouw spaartips? Laat het in de reactie weten!

Heel erg bedankt voor het lezen,

Liefs,

Fabiën.

Advertenties

16 reacties op ‘7x Spaartips voor het zomerseizoen ☀️

  1. Hele leuke en goed ideeën! Ik ben ook mijn kleding aan het (proberen te) verkopen op United Wardrobe. Helaas nog maar 1 parfummetje verkocht en niet veel aan verdiend. De tip van de cash4girls ga ik zeker opvolgen! Fijne dinsdag nog! 🙂

  2. Hee,
    Super tof dat er weer iets online staat! En wat een tips! Ik ken het heel erg dat cash geld vrijwel direct opgaat. Gelukkig krijg ik niet contant meer uitbetaald! Hierdoor gaat sparen makelijker!

    -xxx-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s