Menstruatie hacks + gratis pakketje!

Menstruatie is denk ik wel een van de grootste nadelen van een meisje zijn, gelukkig hebben we libresse die zorgt dat ongesteldheid een stuk minder vervelend is. Buiten de producten van libresse zijn er ook een heleboel andere tips die menstruatie verdraaglijker maken. Bovendien vind je in dit artikel hoe je gratis een pakketje kunt ontvangen!

 

Begin met de pil

De pil is natuurlijk bedoeld als anti-conceptie middel, maar is ook ontzettend handig om je ongesteldheid te controleren. Door aan de pil te beginnen kun je beter in de gaten houden wanneer je ongesteld moet worden. Bovendien helpt het ook tegen de pijn. Zou je willen beginnen aan de pil, ga dan langs de dokter!

Praat erover

Ongesteld zijn is niet iets waar je je voor moet schamen, alle meiden worden ongesteld. Praat er dus over met je moeder en je vriendinnen. Het is niet gek, ze zullen je zoveel mogelijk proberen te helpen.

Zorg dat je altijd voorbereid bent

Zorg dat je altijd in je tas maandverband hebt om akkefietjes te voorkomen. Zorg ook, als je nog op school zit, dat je altijd een andere broek bij je hebt. Hiermee kun je je vriendinnen ook ontzettend goed helpen.

1464813012362

Draag twee onderbroeken

Whut? Door twee onderbroeken te dragen voorkom je het gevaar op doorlekken, niet altijd even charmant, maar gelukkig ziet niemand dit. Ook zie je de flapjes aan de zijkant van je maandverband niet als je er een onderbroek overheen draagt.

Donkere lange kleding

Het is niet slim om aan te komen met een witte broek als je menstrueert. Draag een donkere broek of zorg voor een langer vest of iets wat je om je middel kan knopen stel dat het zo ver is dat je doorlekt.

1464813353627

Maak er gebruik van

Door te zeggen dat je ongesteld bent kun je jezelf ergens tussen uit praten. Het is altijd een goed excuus. Ben je te laat op school?  Mag je niet naar de wc? Of heb je even echt geen zin om te gymmen? Hi Menstruatie!

 

Libresse

Dit artikel was in samenwerking met Libresse. Nu heb ik nog een kleine verassing voor je. Je kunt hier een gratis proefpakketje bestellen!

Zijn dit handige hacks voor je, of heb je zelf nog handige tips? Laat het dan weten in de reacties!

FAB

 

 

 

 

Advertenties

10 reacties op ‘Menstruatie hacks + gratis pakketje!

  1. Mega handige tips. Sommige gebruik Ik zelf ook al een tijdje 😂 zoals donkere kleding en als ik iets speciaals heb doe ik 2 Onderbroeken aan.

  2. Donkere kleding doe ik ook al, en de pil is niet de beste Hack want je kunt er minder vruchtbaar door worden als je hem heel lang gebruikt, of je bent er allergisch voor, like me 😂. En dat van die 2 onderbroeken moet ik onthouden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s